Road Salt

Jag missade bussen idag igen, det börjar faktiskt kännas och bli som en vana. inte bra inte bra!

Skoldagen klarade jag mig igenom fast eftersom jag råkade missa halva engelska lektionen så fick jag jobba lite här hemma. Vi skulle skriva en summary om en film, väldigt roligt. Jag hade en aning bråttom för jag skulle iväg och träna så jag skrev ihop något som lät bra. Tid är något jag har ont om så det skulle inte skada om man kunde stänga av så att man inte behövde sova, för om det gick att göra det, då skulle jag hinna med allt jag ville :)


Hej Andreas, haha :D


imorgon hoppas jag på solsken för det kan behövas känner jag!

Snart kommer min bias hit! han slutade jobbet för en stund sen så jag längtar tills jag får krama honom :)

Men ha en fortsatt härlig kväll.



Maybe it’s not enough
Maybe this time it’s just too much
Maybe I’m not that tough
Maybe this time the road is just too rough
To take me home




Detta är mitt andra hem <3


slightly deranged

Livet har små konstiga knep om att alltid påminna oss om att vi lever, Jag tror att det som sker oss eller runt omkring alltid har en betydelse. Även fast vi inte ser vad betydelsen är så kommer den att visa sig så småningom. Det gäller bara att hålla ut och försöka söka efter det positiva, för jag tror att det du söker kommer du finna.


Jag har fått små lyckorus i kroppen hela dagen, kan dels bero på att jag är en aning (stor aning) kär i min Tobias (a) och dels på att jag körde pass förut och det kändes så himla bra efteråt!

Och idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min pappas födelsedag :) Stort grattis till dig pappenlappen!

Alla dessa lyckorus kommer jag senare få sota för. Jag borde försöka hålla mig på en normal nivå, något jag får jobba på.  

Men ha en fortsatt trevlig kväll gott folk :)

Adjökens






Time for miracles

Det var underbart att få slappna av och samla upp lite nya krafter igår. Jag känner mig helt utvilad fast det kan också bero på att jag och tobias tog en power nap förut ;)

Min dag började med att jag vaknade upp klockan sex, packade och fixade mig på en kvart och sedan skjutsade pappa mig till tågstationen. Mitt tåg åkte kvart i sju till Norrköping och där hämtade Tobias upp mig och så fick jag några pussar såklart (a). Min easy line utbildning började vid nio och slutade vid elva. Utbildningen var rolig och intressant, det är ju alltid roligt att lära sig nya saker! :) Fast jag är ju en aning nervös!

Jag sitter just nu vid min sprillans nya dator och den är grymt fin och väldigt tyst ( det gillas mycket )

Ikväll så blir det att äta ute på O´learys med Tobias familj för att fira Fredrik som fyller på tisdag :)

Bye Bye

When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fuckin' special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here



Min nya älskling




Spa

Igår köpte jag en ny dator :D Har inte haft tid att tagit upp den än men det får bli på söndag! Och igår var jag och min älskling och kollade på bio, vi såg Inception och den var grymt bra.

Tobias du är en sådan vacker person och jag är så lverlycklig att jag har dig <3

Idag ska jag åka iväg på spa i tranås med familjen. Det ska bli skönt att få lite massage, ansiktsbehandling och ligga och plaska lite i poolen :)

Och på söndag blir det easy line utbildning

Men nu hinner jag inte skriva mer för nu bär det av mot Tranås.

Adjökens gott folk!

Ge mig solsken

Ibland är inte humöret på topp och jag känner att idag är det en skaplig bit ifrån toppen. Varför? ingen som hellst anledning och man behöver inte ha en anledning för att vara på dåligt humör, jag är ju tjej!!! Fast humöret blev lite bättre när jag fick träffa min älskling förut :)

Kanske är det träning jag behöver? ja så är det nog. Ge mig ENDORFINER!

Men i alla fall, igår var jag och Tobias och simmade ett antal längder på Medley och han räddade en docka ur vattnet och hör och häpna det gjorde jag också, en gång i alla fall :)

Imorgon ska jag köpa en ny dator, Woho :D Det blir en Acer igen men denna gången ska jag ta mig tusan inte ha vista!

Jag ska faktiskt träna idag 'happyface'. Det blir cykel activio och jag hoppas att jag blir helt slutkörd!

Och natten kommer att spenderas hos min underbara Tobias :)

Nu ska jag gå och packa träningskläder sedan cykla ut i det jävla regn vädret.

Ha de gött gott folk!





Kära skola

Andra skoldagen börjar perfekt, jag missar bussen! Jag fick dock skjuss av min mentor Hans som var så snäll så. Jag var dock inte själv att missa bussen för i bilen satt Malin också  :)

Igår åt jag och min älskling på Bacchus vilket var så sjukt gott! Vi åt vitlöksbröd som förrätt och sedan den efterlängtade planKsteken. Innan vi åt gick vi på stan och jag handlade underkläder, ett linne, en skjorta och ett par höstskor och min älskling köpte en skjorta och några sladdar :P Det blev en helt perfekt kväll fast vad hade jag förväntat mig, jag var ju med min perfekta Tobias <3

Nu har jag bokat tid för piercing i tungan. JIPPI! Tiden är om en dryg månad så det är ett tag kvar.

Jag sitter just nu i skolan med Eddie, vi jobbar eller rättare sagt vi "jobbar" eller okej, vi har jobbat klart ;) Men våra magar skriker efter mat och snart börjar vi knapra på borden. 

JAG VILL TRÄNA!!!

Ps. Jag älskar skolan




Ett kvälls dopp ( hihihi )

Ikväll har varit en underbar kväll med Tobias, full med värme! <3





My Superman

Ja filmen igår såg jag inte allt för länge på för mina ögonlock blev bara tyngre och tyngre och sedan slocknade jag visst i min älsklings knä. Och underbar som han är så bar han in mig till sängen och ja, han bokstavligen bar mig med sina starka armar! Jag hoppas att du är medveten om hur underbar du är Tobias <3

Idag är det sista lovdagen och den spenderas med att bara vara och det är så jäkla skönt! Jag skulle ju gärna vilja slippa min näsa som verkar strejka mot att vara frisk men men.

Och idag var det easy line utbildning och jag missade den totalt :O fy skäms på mig!!! Men som tur är skulle det bli en till tid för utbildningen nästa vecka, tack och lov :)

Jag har fått reda på höstens schema och jag kommer få ha tre fasta pass i veckan plus två rörliga pass som jag delar med andra instruktörer. Men vad för pass det tänker jag ej säga men jag är väldigt, väldigt glad!

Som sagt imorgon börjar skolan och jag börjar kl 14.00. En skaplig sovmorgon som kommer att spenderas med att färga mitt fula hår, så att den härliga utväxten och det solblekta försvinner! Funderar om jag ska fixa till luggen också som nu förtiden har blivit sne lugg men det återstår att se om orken håller att klippa den själv eller om jag ska vänta till löningen kommer nästa helg och gå till frissan. Det blir nog lite rakare om en frisör klipper ;) 

Imorgon efter skolan så ska jag och min älskling äta ute på Bacchus, väldigt mysigt! Så jag har bokat in mig på att äta plankstek som är så sjukt gott. :D

Men nu ska jag ringa till min systeryster som är otroligt saknad <3


Väldigt gammal bild från kära Göteborg när vi skulle på Kent konsert

Förkylning

Igår var jag och Andrea och kollade på Tobias match i storstaden --> Grytgöl (ironi om du inte förstod det). Det blev lite fight på planen plus att domaren sög rätt rejält men min älskling var så duktig så :D

Idag har vi varit inne i den riktiga storstaden, Norrköping. Vi gick på marknaden och kollade lite och vi gick till Lucky 7 för att boka piercing tid, men de hade tyvärr stängt så jag får gå dit på måndag. Tobias införskaffade sig ett par snygga kalsonger och sedan köpte han också en ny dator som jag nu sitter vid (a)

Snart ska vi laga lite tacos och ikväll blir det någon film, vilken vet jag inte men det återstår att se ;) Massa mys <3

Det känns som taggtråd i halsen och snoret rinner som vattenfall ur näsan, vad kan jag säga: Livet är ju helt underbart! ;)

Adjökens gott folk, låt denna bild sprida lite glädje åt kvällen ;)



Home Sweet Home

Med lock i öronen och hals ont så kom jag hem kl sex imorse ifrån vårt kära Kreta och det var väldigt härligt och efterlängtat att lägga sig i sin egna säng!

Vi har haft en sjuhelsike bra vecka, stekt i solen, badat, festat på Eclipse nattklubb, flummat, kört vattengympa (haha), snorklat, solat på Elafonissis strand, ätit grymt god mat och solat lite till!

Det har varit jobbigt att vara utan min tobias, i en vecka, jag säger bara tack och lov för att mobiler finns! Så imorse vid kl åtta kom han hit och gav mig en bamse kram och en hel del pussar <3




En härlig syn att vakna till varje morgon!

Ligger på stranden med ölen i handen: dagen är komplett!

Party musiken!

Och det goooa!

Hawaiia olja gillas!

Grekisk sallad!

Efterätten bjöd de på, gratis shotts

Denna Bjuder jag på, Jag och min SolHatt!

Båten som vi åkte ut med och snorklade

Vi snorklade och kollade på ett flygplansvrak och några få fiskar

Fina Solrosor

Elafonissis strand där vi stekte i stormblåsten!

Vattnet var helt kristallklart

Eddie & jag ligger i havet, denna dagen var det 46 grader i skuggan!!!

Tvärs över gatan från vårat hotell fanns denna goa resturangen som bjöd på fruktskål och en kanna med något Starkt som vi skulle shotta på efter varje måltid!



Mer bilder kommer ;) men nu ska jag snart viäg och kolla på Tobias Fotbollsmatch!

Adjökens

Kreta here we come

Japp idag är dagen då vi åker iväg ifrån detta regniga Sverige, ja idag då åker vi till Kreta! Det kommer att bli helt galet roligt och jag hoppas på det bästa vädret! Ja om det är några som inte vet vilka vi är som ska åka så är det: Jag, Sara, Eddie och Vicki som sagt ett riktigt härligt tjej gäng ;)

Vårt plan lyfter kl halv sex ifrån Arlanda och då ska jag skänka en tanke åt er alla som är kvar i detta molniga & regniga land.

Och jag kommer att sakna min Tobias så himla mycket! det va en aning jobbigt att säga hej då :( Men om en vecka syns vi igen och då kommer jag förhoppningsvis vara lite brun ;)
..
Jag hinner inte riktigt skriva så himla mycket mer måste gå och packa det sista!

Hare gött allihopa!

Vårat söta Hotel i Kreta


Hästen & Apan

Jag kan dyka nu! :D  Jag kan väll få skryta lite om att jag va lättlärd eller så var det kanske att jag hade en sån utmärkt lärare ;) så nu är jag helt redo för att åka till kreta!

Igår åkte jag och tobias hem till mig och åt lite mat sedan åkte vi till ljusfall där han visade vart han bott och där uppstod det ett underbart ögonblick! <3

Så vad händer denna dagen, min sista hela dag i Sverige? Jo jag ska träffa andrea, sedan hämta ut lite HM kläder, köpa lite Hawaii olja, hämta en väska och ikväll blir det grillkväll hemma hos mig med familj och tobias såklart :D

Jag har fortfarande inte fattat att det är i morgon vi åker, jag kanske förstår det när vi sitter på planet, men bara kanske.

Jag kommer verkligen sakna ihjäl mig av dig!






Härligt Härligt men Farligt Farligt

Ja som sagt igår var jag i stan med Zaro, det bästa var ju att när vi väl hade kommit in så upptäckte hon att hon inte hade med sig sitt bankkort, haha. men det löste sig ;) vi hittade allt vi skulle ha och hade det trevlans

Sen igår kväll cyklade jag hit till min tobias, och nu sitter jag här i hans soffa vid hans dator och skriver lite skit :) 

Jag önskar ju att min sötnos va hemma nu men han är på jobbet och sliter.

Nu på eftermiddagen ska tobias lära mig att dyka! haha :D Han om någon borde ju kunna lära mig eftersom han är simskolelärare, så det ska bli väldigt roligt och intressant att se om jag klarar det ;)

nu ska jag hitta på något vettigt, kanske kolla på true blood!

Adjökens




Tandborste

Igår var det jätte trevligt hemma hos Tobias och jag fick ett härligt glatt bemötande av deras hund :D

Det är måndag och nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker till Kreta, Det kommer bli galet! :D Så idag ska jag följa med zaro in för hon ska införskaffa sig en ny bikini och jag ska köpa lite saker till min tobias, bland annat en ny ipod sladd eftersom en av kissekatterna bet sönder den!

Jag ska också gå ner till Resia och fixa lite saker plus ta ut pengar och växla dem! så, så ser en lite del av min dag ut

Så fort jag har gott ifrån dig, så saknar jag dig



Jag o Zaro på valborg, har ju lite dåligt urval av bilder då min dator inte längre finns.


Adjökens!

Lungs

Igår var det födelsedagsfest för Andrea och vi käkade kycklingwook och hade det allmänt trevligt.

Idag har jag jobbat på mitt favorit ställe :) jag somnade två gånger. Jag slutade tre sedan gick jag hem till min man som hade gjort ungsfalukorv och spagutti, Mums!

Kärlek

MAJS POWER <--- Till min tobias & systrami

Ikväll ska jag träffa tobias föräldrar har ju dock träffat anna förut eftersom hon är min chef men nervös är jag ju självklart :)

Adjökens





Someone should know better than that

Axels avskedsfest va väldigt trevlig och rolig, och de presenter han fick var nog de bästa han fått i hela sitt liv, en present lär han använda flitigt när lampa är släckt -- > The flashlight! haha ;)

Jag ska snart upp till Medley för zaro ska få öva sin koreografi på oss och sedan så är Tobias så gullig så han ska bjuda mig på lunch på O'learys.

Och senare ikväll blir det födelsedagsfest för Andrea!

Jag hinner inte riktigt skriva så mycket mer, så ha det bra gott folk :)

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så





Kärlek

Jag känner att jag varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, dock har jag ju varit i helsingborg men jag har inte heller funnit den tid som jag behövt för att sitta här. Så vad har hänt de senaste dagarna jo en hel del faktiskt!

onsdag: Jag kom hem från Helsingborg och fick träffa min hetnos. Och det var denna dagen som han skulle få träffa mina föräldrar för första gången och det gick ju super duper bra för jag menar vem gillar inte min sötnos :D Och på onsdags kvällen blev det utgång på hugos med Sara, Vicki, Emma & Erika. Det var grymt roligt (jag dansade dock inte så mkt hmpf) Jag fick skjuss hem av min sötis fast först åt vi mat på Mcdonalds där vi fick vänta ett bra tag på min mat.

Tosdag: Jag vaknade upp bredvid en underbar person och spenderade dagen med honom. På kvällen hade jag mitt cykel pass där jag skulle bli utvärderad och filmad av min chef (Tobias mamma) och det gick väldigt bra, det var grymt roligt att köra! :D och efter det så åkte jag och min sötnos in till stan för lite bio. Vi kollade på Bröderna Karlsson, en väldigt bra och rolig film och det blev en väldigt lyckad dag!

Fredag: Jag vaknade upp själv här i min sötnos lägenhet för han är just nu på jobbet. Men han slutar vid tolv så det är inte långt kvar! Jag ska göra mat åt min sötnos vilket ska bli skit roligt :) Jag ska göra kyckling i cocosmjölksås och nudlar, MUMS! Men ikväll blir det avskedsfest för Axel, som ska flyttta till USA :( Så jag hoppas på en awesome kväll :D

Men nu ska jag dra och handla lite! Men Först ska jag dela med mig av något som är mitt!



Detta är min underbara Tobias Andersson aka Roliga Filuren



Galet

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att gårdagen var mycket mer än bara fantastisk. Skulle ju vilja berätta alla detaljer men det tänker jag inte göra ;) Något som jag kan berätta är att den roliga filuren är en helt underbar person och jag är lyckligt lottad som fått träffa honom!
..
Idag var min sista arbetsdag (sorgligt) så imorgon får jag sommarlov! Och mitt (mini) sommarlov kommer att börja med en trip till Helsingborg med pappa.
..
Jag längtar tills på torsdag för då får jag återse min Filur!
..
Jag kommer inte att skriva något här förens på onsdag då jag kommer hem igen.
..
Adjökens gott folk :)

Du ger mig bra vibrationer
varje gång du tar min hand i din
och varje gång du ler


RSS 2.0