Såpbubblor

hoj hoj

Igår blev jag upplyst av min mentor som sa att jag ser ut som ett dreglande cp på bussen, vad ska jag säga, tack för din härliga ärlighet! Dock är han ett riktigt ägghuvud så man får ta han med en nypa salt, dock ligger det nog en liten (kanske stor) sanning i det han sa, jag ser nog ut som ett dreglande cp när jag sitter där och sover på bussen, haha.

Idag har jag införskaffat mig Tobias födelsedags present, och vad köpte jag då? jo jag köpte en jätte vacker vas som han kommer älska, vasen kommer passa perfekt i vardagsrums fönstret. Ne nu driver jag en aning om du inte förstod det ;) spännande, spännande eller hur Tobias?

Det var grymt roligt att hålla i Easy Line core idag :)

Imorgon blir det julmys hos Erika, baka pepparkakor och komma i julstämning (Y) Och sen blir det att sova hos min älskling och pussa på honom lite extra för imorgon så har vi varit tillsammans i fyra månader.

Och på torsdag så ska jag och sara pierca naveln :o, nervös? JA! men om jag klarade av tungan så borde naveln inte vara så farligt...

Men Adjö gott folk, sovtajm!


För en minut sen var du min









I Only Wanna Be With You

Lisa jag älskar dig mer än något annat<3
Jag är helt galen i dig och vill älska dig förevigt:)
DU är helt underbar och älskar att få känna din kärlek<3

I loved you first

Snö, vackra snö, du är kylig och kall och det är i dig man blir ner slängd och mylad i av Tobias, ja vad ska jag säga mer än att jag verkligen älskar kombinationen av Snö och Tobias, hm...

Denna helg är fullspäckad av saker att göra.

Idag:
  • Idag är jag ledig, väldigt skönt mo jag säga!
  • Äta mat hos tobias familj
  • Kolla SAW-Marathon med Martin, zaro och min Tobias såklart
  • Paus i filmerna med träning (me like)
  • Fortsätta kolla på SAW filmerna
  • Moffa chips (ej godis, pga godislöfte till jul)
  • Sen så småning om blir det väll att sova
Imorgon:
  • Vakna
  • Åka till Linköping, äta på Subway, gå IKEA och Ikanohuset (hoppas på att hitta några underkläder, maybe)
  • Åka hem
  • Äta Tacos med Skidgänget som ska  upp på nyåret (ja jag kommer krocka med ett träd)
  • Åka till vickivire och tagga inför dubbeln
  • PArtaja natten lång
Söndag:
  • Vakna (hoppas att jag ej är bakis, vilket jag absolut inte är!!!)
  • Ha pass kl 10.00, köra gärnet
  • Åka hem sen vet jag ej vad som kommer ske,
  • Äta lussebullar, pepparkakor och drickaa glögg blir det iaf eftersom det är första advent
  • Och på kvällen blir det träning
Så ser min helg ut i princip ni får ha en fortsatt härlig fredag i snövädret!

Adjö






Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Dagen har varit fylld med glädje, snö och lite smått kalla fötter, kanske borde jag utrusta mig med ett par bättre vinter skor?

skolan har jag inget att nämna om men hade pass idag och det var roligt, det är svårt att vara alla till lags men att få några härliga feedbacks gör så stort för själen att det inte går att beskriva och på all denna glädje från passet så fick jag världens lyckorus i hela kroppen förut pga att jag är så otroligt lycklig med min Tobias.

Jag längtar tills han slutar sin fotbollsträning så han kommer hit och håller om mig i sin famn, mys <3 

Jag är grymt taggad på morgondagen, kl 11 då jävlar blir det att köra slut på min tobias och sara på cykeln och sen ska sara köra slut på oss i flowing. Jag saknar flowing något grymt mycket, ni som kört det, ni vet vad jag pratar om!

jag sitter här och små gäspar och drömmer mig bort om att jag ska få somna så gott så, men nu för att fördriva tiden till pälskling kommer så ska jag tyda några drömmar jag drömt de senaste dagarna, ett ex är en dröm då jag hade äran att få besök av döden? hm.

Men adjö gott folk njut av snön för rätt som det är så är det sommar och sol och 30+ igen (vilket vi egentligen inte skulle tacka nej till NU)

PS. GRATTIS Hella för kotten i magen :D


When food is gone you are my daily meal





Vi vet inget idag



Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts



Fast

Konventet igår var grymt roligt! Att få bli tränad av topp instruktörer var hur roligt som hellst och jag var helt slut i hela kroppen och det var det värt kan jag ju ta och tala om :)

Men nu ska jag njuta av denna härliga söndagen innan morgondagen och skolveckan drar igång igen.



Jag älskar dig så otroligt mycket





Berätta hur du gör

Imorse när jag gick till bussen med snöflingorna som landade i mitt hår och blåsten som försökte smått förhindra mig från att ta mig till busshållsplatsen med motvind så slog det mig, att nästa helg är det första advent!? och med det så är det ungefär 4 veckor kvar till julafton, tiden går minsann fort när man har kul här i livet! :)

Det ända vi gjorde i skolan igår var att pröva studentmössa, den blev grymt snygg minsann! Sen var jag på sjukan och tog blodprov, det roligaste och skämsigaste var att hon som tog blodprov på mig är min kund på tisdagar på mitt pass, haha. Så hon tyckte det var lite kul att hon skulle få plåga mig för en gångs skull (a) Sen tränade jag aerobics på kära Medley och efter det åt jag och tobias mat på Oleary's.

Och dagens skoldag blev att i princip kolla på film och fika med glögg och pepparkakor på socialpsykiatrin, eftersom det var sista lektionen idag så nästa vecka drar det igång en ny kurs som heter sjukvård.

Imorgon så är det Medley Konvent här i Finspång vilket innebär att andra instruktörer runt om på alla medley anläggningar kommer hit och håller i olika pass för andra instruktörer. Man har fem olika pass på hela dagen, så jag ska köra 2 cykel pass, zumba pass, Step pass (som leds av Oscar Jöback, väldigt coolt!) och sen en föreläsning om kommunikation. Jag har en känsla av att jag lär vara typ, Död på kvällen efter att ha tränat och hållt i igång från kl.10-18 men så grymt roligt kommer det bli, är jätte taggad :D Men även fast jag är död på kvällen, så blir det Harry potter kväll med en bunt konstiga personer (säger det med kärlek) <3

Men nu är jag här hemma och väntar på att min änglapöjk ska komma och ta mig med storm med en stor kyss (a) Men han är uppe på kära medley och hjälper till inför imorgon, han är ju en riktig tekniker på allt!

Men hoppas ni får en grym helg i alla fall för det kommer jag definitivt ha :D




Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig





SOS

Godagens gott folk :)

Min dag började med att jag åkte till skolan och sedan fick höra den härliga nyheten att jag egentligen kunde ha haft sovmorgon, det är ju så man vill att ens morgon ska börja, eller? Sedan fortsatte dagen som vanligt, otroligt onödig, dock inte en lektion då jag och zaro ägde en redovsning.

Men imorgon har jag har jag skola i ca 10 minuter :O så jag börjar tjugo över ått, sen göra ett prov som kommer ta ca 10 minuter och sedan åka hem 9 bussen, jippi :D skönt ändå att ha hela dagen ledig sen (Y)

Just nu sitter jag här med min älskling som är precis nyvaken (gullig som tusan) jag ska snart hoppa på honom, trycka lite extra på de ställena han har träningsvärk på och sedan kanske men bara kanske pussa lite på honom (a) <3

Ikväll blir det att hålla i Easy Line Core vilket ska bli grymt roligt, hade ju ej förra veckan för då var jag sjuker.

Men Hej då!


Can anybody help me? i'm outta plans
Guess I left my world in somebody's hands



Ge mig värme och Bruna ben!


One Love

Dagen har varit skaplig höjdpunkten var dock fikan med tjejorna. Jag, Sara, Vicki, Erika, Emma och Andrea var och fikade på P2, myspys :) Längtar tills min sötis kommer och hämtar upp mig vilket kommer bli runt elva tiden.

Och i helgen blir det att besöka kära helsingborg, kommer sakna min tobias såklart!

Adjökens


Now here we stay, it's all that we're worth
I've been through the pain and been dragged through the dirt
Whatever they tell you we're bigger than words
I've been where you're standing, i know how it hurts

Let this be a song now and this be our day
And we stand together, we'll be okay
Cause we're survivors, we're making it work
Expecting the best when they hope for the worst


So just pull the trigger

Min dag började med att jag välkomnade upp två spyor, Ja så började faktiskt min dag, inte så fräscht men sant. Sedan kom min älskling och hälsade på mig och han hade köpt med sig en Ben och Jerry glass, Fish food :D  Sen runt två var jag hos läkaren och min underbara tobias följde med mig, som han nu får sota för på arbetet då han kommer att sluta klockan halv tre inatt :| jag älskar dig Tobias <3

Snö, jag tycker det är underbart vackert, dock lite kallt med vinden som piskar en i ansiktet och lite små jobbigt att gå och halka runt men det är ändå så underbart vackert!

Men nu sitter jag här och ska snart sova i alla fall. Jag saknar min älskling famn, den skulle behövas just nu :)

Sov gott, gott folk




As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I, ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late to pick up the value of my life



Euforisk

Det blev inte mycket skola för min del idag. Har legat och sovit nästan hela dagen, skönt. Men träna det skulle jag så jäkla gärna vilja göra nu! var grymt taggad på dubbel step och sen Core boll men det får väntas med det!


Jag saknar dig Tobias, något grymt mycket. Jag förstår inte vad du gjort med mig men så fort jag tänker på dig så är det som att jag svävar. ( och ja jag vet detta är en massa nyförälskelse gojs (a) så låt bli och läs om ni ej orkar med det ) För man svävar verkligen upp på de där rosa målnen (dock gillar jag inte rosa och har aldrig fattat varför man säger rosa, men det är ju i o för sig bara en metafor av känslan, ne jag säger de där blå molnen för blå är mycket snyggare) Ja som sagt, jag svävar högt på de där blå molnen så fort jag tänker på dig och så fort du tar på mig så får jag svårt att andas. Jag är så lyckligt lottad som har dig för jag tycker verkligen att du är perfekt och att bara få vara i din underbara famn gör mig så himla lycklig och jag älskar dig av hela mitt hjärta Tobias.





Solsken

Det är sista dagen på vårt kära höstlov och det känns surt att man ska tillbaka till skolan imorgon. Det har ju dock varit ett grymt bra lov mo jag säga!

I fredags blev det ju maskerad fest, väldans trevligt. Planen var ju att vi skulle in på Otten men så blev inte fallet. Vi åkte in till stan men så var klockan så mycket och så var det en skaplig kö så vi åkte till donken och åt i stället och där hade vi det väldans trevligt! Själv tycker jag att vi kunde ha stannat kvar här hos tobias på förfesten för vi hade grymt kul!

O igår lagade jag och älskling go mat, potatitgratäng, kyckling och tsatziki och så kollade vi på filmen, Number 23. Det var jätte mysigt och om jag kunde så skulle jag vilja vara med dig hela tiden! Jag är så lycklig med dig! <3

Men idag ska jag försöka fixa ihop ett pass och sen blir det att köra step och sen gymma med älskling :D

Hej svej










Good Times

Igår fick jag en överaskningspresent av mina goa tjejor, Sara, Vicki och Eddie :D Vi tog en liten roadtrip till oxelösund och där blev det Boda Borg! Det var Halloween tema så det gick runt en lieman, någon sorts figur som Eddie var dö rädd för och en varulv och lite fler. Det var grymt roligt dock orkade vi bara i några timmar för sen var vi helt slut, haha :) Men tack så mycket tjejer för en grymt bra dag igår! <3

Och idag blir det ruuligt också, för vi ska ju ut på Maskerad fest på Otten :D Jag och Tobias ska vara djävlar och vi kommer ju vara grymt heta ;)

Men nu ska jag bege mig ut och gå och hämta min cykel uppe på medley.

Så adjö gott folk hoppas ni får en lika rolig dag, idag, som jag kommer ha!





No sound but the wind


Jag är galen i dig Tobias



Igår var jag, Tobias, Sara, Martin och Emma på bio och såg, saw i 3D. Den va lite små äcklig men den var inte så farlig som jag hade trott jag hade förberett mig på att ha popcornkartongen i beredskap om det blev för äckligt ;) (hm, kanske göra en zaro? hiih) men det gick ju bra som sagt var. Men efter bion blev det macdonalds och sen film hemma hos oss/tobias.

Just nu ligger vi här i soffan och kollar på biggest looser, hehe.

Ikväll blir det att först hålla i lite cykel activio och sedan blir det myskväll hos Erika med en bunt människor.

Adjökens


You’re the reason why I’m close


I'll fall when you leave


So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know



Expectations

Goddagens eller godkvällens!

Jag sitter här med en helt otroligt person och vi har nyss ätit Tårta, för idag firar jag och Tobias tre månader! Tre månader är ju inte så mycket men det känns så himla mycket längre och längre kommer det att bli. Jag är så galet kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. All kärlek till dig <3




Jag har ju dock inte skrivit på ett tag och har ju haft för mig lite saker.

I lördags blev det först förfest hos zaro, grymt roligt sedan gick vi ner til hotellet och där skakade vi loss våra rumpor dock inte till sean banan. Kvällen gick fort och rätt som det var så var kvällen slut men bra var väll de tyckte mina fötter i alla fall.

Söndagen blev att sova skapligt länge och sedan på kvällen kollade jag, zaro, martin och Tobias på skräck film, The ring. Eller min sötis kollade inte så mycket för kraken skulle ju upp och jobba tidigt! Men vi gick och la oss iaf lite efter halv fyra och plötsligt var det måndag.

Det är så grymt skönt med lov och imorgon ska jag sova hur länge jag vill om det så krävs att jag måste stänga av mobilen och dra ur hemtelefon och kanske montera ur ringklockan, japp, sova ska jag minsann göra!

Men nu ska sötis få ha datorn en sväng sen blir det att sova.

Adjö gott folk

PS. Jag saknar dig systrami


If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and green
All I'd want is you to shade me and be my leaves




RSS 2.0