Etik och Moral

Jag sitter här och kollar på mina plugg-papper och känner att jag vill kräkas på dom, ja så känner faktiskt jag! Eller så skulle jag vilja hämta en tändare och tända eld på dom och stå och skratta ett ont skratt bredvid medans de sakta brinner upp och blir till rök, Mohahaha. (jag lovar jag är bara ond ibland)

Men ja dagen den har gått, eftersom det nu är kväll och jag sitter här och inväntar en efterlängtad dusch! Det blev att träna Aerobics idag och det va så jäkla roligt:D jag älskar denna koreografi och speciellt till låten, Shakira - Waka Waka.

Jag köpte en jacka idag och den är super duper fin (a) köpte den på kära Monki såklart! Hittade ett par snygga skor också ska nog köpa dem imorgon dock så kostade de tusen kr. hm... Men om man ska lägga ut så mycket pengar på något så är det banne mig på ett par snygga skor!

Och imorgon ska jag försöka leta upp någon frisör som kan fixa min frilla en snabbis, jag menar någon frisör borde ju ha tid i stan :p

PANNKAKOR blir det till skolmat imorgon, Mums! gud vad vi ska äta fast vi lär väll inte få mer än typ 4 om inte ens det och sen på kvällen blir det partaj. TAGGA Skolfest!!!

Ne nu måste jag duscha så att jag hinner för min älskling slutar ju runt tio och sen blir det att åka och sova i hans stora säng :)

Jag kanske skriver imorgon om inte så håll ut tills på lördag då det blir lite bakis-bloggande ;)


Jag älskar att känna din värme och kärlek och jag önskade att jag kunde bo i din famn föralltid <3


Adjö gott och ont folk!





Förgiftade

Skoldagen har varit allmänt lugn, man gick och oroade sig inför engelska provet men när provet väl kom så satt man där och skrattade lite, varför i hela friden hade jag oroat mig hela dagen inför detta lätta prov? ja så onödigt!

Och det brann ju hela natten och hela dagen inne i stan och röken var som en tjock dimma och underdagen så trängde den sig in i vårat klassrum. Halsen blev helt torr, ögonen sved och en skaplig huvudvärk fick man! Väldigt härligt! Men tillslut vande man sig vid lukten och dagen fortsatte i samma veva.

Körde lite Cykel Activio idag, det va roligt men det gick väll sådär, självkritisk är jag ju alltid! vilket kan vara bra i vissa fall och andra inte.

Men ikväll blir det att sova över hos min älskling (Massa kärlek till dig) och imorgon börjar jag inte förens vid 10, WOHO :D

Och imorgon ska jag shoppa lite hade jag tänkt. Jag är på jakt efter jacka, skor och party skor och jag ska banne mig finna alla saker.

men nu ska jag dra ner till b-hallen en sväng, ha en fortsatt trevlig onsdags kväll gott folk!


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet


Gaudy

Dagen började toppen bra, jag missade bussen (som vanligt) men denna gången fick jag faktiskt sällskap av Sara haha :) hatar att dom går ifrån centrum! Det verkar inte som att busschafförerna har fattat att jag inte hinner ta mig ner dit, fast vem har sagt att världen ska kretsar runt mig? det är ju bara ett önsketänkande (a)

Ca 80 engelska glosor och lite annat ska jag kunna tills imorgon, så nu blir det att nöta, nöta, nöta, jag älskar porv!

Jag hämtade ut lite kläder på posten förut som jag köpt på lindex, väldigt nöjd! Den ena kunde dock ha varit lite mindre men det kanske går att byta. Och idag hittade jag en underbart fin jacka på Monki som jag vill ha! fast jag har iof inte prövat den men om den passar bra så kommer jag införskaffa mig en ny jacka imorn, om det hinns vill säga!




Tid skulle jag gärna vilja skaffa mig lite mer av, kan vi inte uppfinna så att vi inte behöver sova? Fast då missar jag ju iof alla mina coola drömmar så ne det va ingen bra idé!

Ikväll kommer min älskade hit och då ska vi hångla (a)

Och ikväll vid sju så ska jag hålla i Easy Line Core, ska bli roligt jag ska allt hitta på något special edition!

Adjökens




Kärlek är som feber, den gör en het


Rosor är röda, violer är blå
Smultron är söta
och du likaså


Idag när jag kom till Tobias lägenhet så blev jag överraskad med att få en bukett rosor ståendes i en vas! :D De är väldigt vackra och gott luktar de också. Tack så mycket min underbara Tobias för de vackra blommorna, det värmde i hjärtat mitt<3

Jag var nyss ute och träffade min älskling en snabbis och vi glömde bort oss själva med att vi inte får hångla! (dumma, dumma piercing) så eftersom vi råkade glömma bort det så blev det pytteytte hångel :D hihi jag känner mig sååå hångelsjuk, vill ha massa hångel nu på momangen Tobias! men vi får väll hålla våra munnar i styr och hålla ut ett litet tag till (a)

Nu ska jag faktiskt sova, jag orkar inte kolla på vampire diaries även fast jag grymt gärna vill det. Men sängen lockar mer förtillfället.

Och imorgon är en ny dag med nya möjligheter så vi får se vad morgondagen har att erbjuda :)

Adjökens






Spagettikropp

Att gå upp ur sängen imorse var oerhört svårt, dels för att skolan lockade inte allt för mycket men den största orsaken var att mina älskling låg kvar där undertäcket, varm och härlig. Men även fast det lockade att stanna hemma hela dagen så pallrade jag mig till skolan och jag var tillochmed ute i god tid till att stå och vänta på bussen. Nackdelen med att vara ute i god tid till bussen är att man hinner stå och frysa, om man har lite bråttom så hinner man inte det utan då blir man ju uppvärmd av att cykla som en galning eller i vissa fall springa som en galning och ja jag lovar jag ser verkligen ut som en galning!

 

Helgen har varit lugn och skön i småland och det va riktigt roligt att få träffa systrami. Dock så saknade jag ju min Tobias något så grymt mycket och med den överraskningen att min älskling hade skrivit så vackert här på min blogg så verkar det som att det inte var ömsesidigt. Så att komma hem och få krama om min älskling var underbart <3

 

Igår Va jag på Saras Step Pass och det va grymt roligt :D  Jag orkade dock INGENTING och då menar jag verkligen INGENTING!!! Jag va som en spagetti (Fy skäms på mig) Men kan bero på att jag inte riktigt fått i mig så mycket mat som jag egentligen behöver tack vare min kära piercing. Men men, om ni är sugna på att köra ett riktigt roligt Step Pass gå på Söndag kl 18.00 med Sara :D




Oj oj vad reklam jag gör för lilla medley, jag hoppas ni som inte tränar där uppe redan blir sugna på att börja, för när man väl har börjat där så är man fast föralltid, i promise you!


Mellan Grojs

Detta mellan grojs är tillgägnat till Sara

Länge Leve Zorros Brudar <3


Idag blir det att hålla i Cykel Tema och det ska bli väldigt roligt, jag har lagt upp passet ganska så annorlunda vilket gör det ganska så jobbigt, hoppas jag i alla fall :) Temat är Bodywork och innbär precis vad namnet säger!

 

Vi har nu lektion och jag stor sliter... Ne inte riktigt va? jag har hängt lite på facebook, vi har lekt hänga gubbe i paint och nu sitter jag och skriver här. Alla får damp (speciellt Eddie) för att våra skit datorer inte funkar och för att servern krånglar, mmm Jag älskar eber!

 

Om någon timma eller två så ska vi ta vårat Spexfotto. Det är konstigt för det känns inte som att man går sista året, jag känner mig fortfarande som en liten etta. Men vi ska i alla fall klä ut oss till det andra könet, inte bokstavligen men jag tror ni förstår.



Jag har inte fattat än att jag har en sådan underbar kille som jag har och Tobias om jag kunde så skulle jag ge dig allt jag kunde men förtillfället hoppas jag att det räcker med min kärlek
Jag älskar dig<3




 


I natt är jag din<3

Lisa är nere i småland hos sin mormor så nu är det Tobias som skriver lite:) hehe

Jag är så sjukt glad att jag träffade dig Lisa:) Jag älskar dig så himla mkt du är en underbar person:D Just nu ligger jag på soffan och saknar dig så himla mkt:/ Saknar dina kramar och dina pussar. Fast pussarna får jag ju inte förens om en månad. Fast vi gör väll det lite ändå fast du sköljer munnen sen:) Även om du bara är borta en helg så är det ju jobbigt att veta att du är ett bra tag bort. För vi har ju inte varit ifrån varan så länge sen du var utomlands:) Men det känns som en evighet iaf. Längtar tills du kommer hem så jag kan ge dig kramar. Ska överfalla dig!:D


Jag är så himla lycklig att du är min flickvän och att du vill ha mig som din pojkvän:)<3 Jag ångrar inte en sekund att jag tog kontakten med dig ävne om att jag inte hade några tankar på att detta skulle hända. Lite kul att jag somna redan första gången när vi pratade på facebook:) Men så kan man ju snoka upp nummer som är tur det. Tacka vet jag medley:D

En sak som jag tycker du är underbar för är att jag fortfarande får vara med mina tjejkompisar utan att du är orolig du litar på mig och jag litar på dig:) Du är den bästa älskling:)<3

Jag älskar dig Lisa kom hem snart!<3


Burn Baby Burn

Idag har jag i princip ätit 10 glassar eller iaf tio omgångar och det har varit lika kallt och gott varje gång.

Jag pluggat skapligt mycket idag för vi har prov i Socialpsykiatri imorgon så vi ska kunna om Psykofarmaka och olika lagar lite intressant men som vanligt brukar det vara tråkigt att plugga. 

I helgen ska jag iväg till mormor min med hela familjen vilket ska bli roligt. Då kan jag jämföra min bleka hud mot min bruna syster och bli lite avis!

men i helgen ska mina små bebisar flytta och jag sa hejdå till dom idag, det va så otroligt sorgligt :( Jag lovar att komma och hälsa på er hos Maria! 

Jag kollade nyss på när min bias körde armhävningar sitt-ups och plattade håret, samtidigt!!! ne inte riktigt samtidigt men en vacker syn det va det minsann.

Önska mig lycka till på provet imorgon så skriver jag så fort jag får tag på internet i härliga småland, om jag nu har den turen så att säga!

Adjö

Jag vill kyssa sönder dig älskling


 


Bädda ner mig, Tack!

Ny Piercad och redo för min nya diet som består utav yoghurt och glass.

Japp som sagt idag var jag och min älskling på besök på Lucky 7 och där blev jag piercad och Tobias tatuerad. Jag kan ju säga att det inte gjorde ont och att det gick skit fort.

Jag är skit glad för att jag gjort det men humöret är nu på en låg nivå, en dipp får man visst ibland. Men Tobias är ju här så han kan nog få mig på lite bättre humör iaf, tror det är sömn jag är i behov av.

Idag hade jag faktiskt mina nya glasögon i skolan för första gången, ja som sagt det var första gången jag hade glasögon i skolan över huvudtaget.

Ne men nu ska ni få se några bilder från dagens stora händelser


Sköljer munnen och laddar inför sticket!

KLAAAR WOHO!

Tobias Arm innan, ser lite tomt ut va?

Och här arbetas det förfullt! Jag och Fredrick servade tobias med cola!

Och jag köpte mig en calippo för att kyla ner tungan!

KLAAAAART, o snyggt blev det minsann! :D nu ser det inte så tomt ut.

Nu ska jag snart sova vilket är grymt efterlängtat!


Du är den underbaraste personen jag vet Tobias


Stjärnklart Ute I Natt

Dagen har väll varit sisodär, har varit skapligt seg och känner att jag fortfarande är det.

Idag är det min moffar dag eftersom jag inte kommer att äta så himmla mycket nu framöver när jag har en svullen tunga ivägen. Så efter att jag hade mitt pass så åkte jag och min älskling och köpte Pizza och så käkar jag just nu ostbågar och som sagt det är sååååå jäkla gott!

Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa, Moffa

Jag har prov imorgon! har jag pluggat tillräckligt? Nej. Vems fel är det? ja, kanske mitt! Men det är ju så otroligt tråkigt att plugga på detta ämne, läkemedelskunskap och jag känner att ibland finns det viktigare saker att göra typ som att äta ostbågar och kolla på tv :) Nevars nu skojade jag bara, plugga är oerhört viktigt speciellt när man siktar på höga betyg. Men jag känner att jag har läst igenom detta två gånger och om jag bara går in med en positiv inställning imorgon så kommer allt gå galant!

Nu ska ni få se bild på mina bebisar :D som jag tyvärr inte tål men tack o lov kan man knarka lite medicin sen är det bara att kela på!



Datanörden själv, så blir det när man blir uppfostrad av Tobias

Och denna söting ligger och göttar sig i soffan

Denna snygging satt här och drygade med att spela FuckYou-trumpet, kärlek, kärlek!



Imorgon det är då det sker, det är då jag ska pierca min tunga! Jag lovar att lägga upp en bild på det sen, antagligen när svullnaden har gått ner.

Men nu kände jag mig lite pusssjuk så nu ska jag bombadera min Bias

Adjökens

Ps. Va inte så jävla självkritisk!

18 and Life

Vaknade med en sprängande huvudvärk, rullade ur sängen och tog värktabletter, rullade tillbaka och tog valet att stanna hemma idag och sedan tog sömnen över igen.

Jag är nu vaken och har kollat på det senaste avsnittet av The Vampire Diaries vilket va grymt bra! Men nu sitter jag och letar efter bra låtar till mitt cykel activo pass tills på onsdag, det går lite segt men har snart hittat skapligt många! Och imorgon blir det att hålla i Easy Line Core :D Det känns som att jag börjar komma in i det mer och mer vilket är bra. I början va det så grymt ovant eftersom jag är så van att köra cykel. Så om ni är sugna på att få lite extra core träning (magen och ryggen) så är ni så välkomna upp till Medley :)




Jag älskar dig enormt mycket Tobias


Det är inte långt kvar nu (ca två dagar) tills min tunga blir spättad av en helt okänd människa, nervös? JA! Men efter att svullnaden har lagt sig, läspandet har släppt och man har slutat små dregla så kommer jag vara så otroligt nöjd. Och efter det så väntas det på att göra en vacker tatuering. Jag har kommit på något som betyder så mycket för mig att jag kan leva med det hela livet och jag längtar tills jag har den på mig. Men Platsen däremot är inte bestämt än! 

Men nu när jag ändå är hemma så ska jag passa på att plugga lite men först blir det att äta lite pannkakor från igår, mumma!


Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone




Liseberg

Ja helgen har varit toppen, full av skratt, massa skrik, hackande tänder och många pussar!

Som sagt vi var på Liseberg igår och det va väldigt roligt och vi hade i alla fall tur med vädret, fast det var lite kallt. Jag åkte allting förutom en sak som snurrade massor (min härliga rädsla för att må illa stoppade mig) och vi käkade Pizza bufé som vanligt och det va grymt gott!

Idag har jag varit med min älskling och det har varit underbart, vi har kollat på film, röstat i valet, jag har pluggat och så lagade vi pannkakor i stora lass!

Jag duschade nyss och så klippte jag till min lugg, så say hello to my new straight-fringe!


Gammal bild men den ser väll antagligen ut likadant

Nu sitter jag här och saknar min älsklings famn. Jag får helt enkelt gå och sova och drömma om honom så kommer morgondagen fortare och då får jag träffa honom igen :D 'Big happyface'


The first time ever I kissed your mouth
I felt the earth move in my hand









Allmänt

Idag blir det att träna Core boll och Aerobics, längtar!!!

Skoldagen har gått skapligt fort, började 10 och slutade 14. Vi fick skriva en krönika om vad vi ville så jag skrev om tatueringar. Ja det va typ det intressantaste jag kunde komma på att skriva om!

Men i helgen då händer det grejer:
  • Fredag blir det sova hos Tobias med Zaro och Eddie, sköj.
  • Lördag blir det att åka till Liseberg, sköj.
  • Söndag ska jag jobba och käna massa pengar, sköj eller inte men vad gör man inte för att få pengar?
  • Någonstans i helgen när jag har tid så ska jag plugga läkemedelskunskap, inte sköj!
nu sitter jag bredvid en sötnöt som jag nu ska pussa sönder så hejdå




What Ever You Like

Godafton mitt herrskap och damskap

Min lediga dag har spenderats med min Tobias och sen har jag haft cykel pass :D Många var det icke på passet men roligt det hade vi i alla fall! Jag och Tobias lagade nyss mat, det blev risotto, mumma! (lite salt blev det, kan dels bero lite på tobias fast mest mig)

O idag ringde optikern och sa att mina nya glasögon hade kommit, wooho! Jag använder ju linser så det ska bli skönt att kunna byta av lite.

Men just nu sitter jag och kollar på en helt underbar person som gör mig lite smått galen, galet kär!


Tobias yttrar sig:
Sara, Lisa är bara min!:D


Sara, jag är bara Tobias's^^

Adjö


Late night sex, so wet, so tight
I’ll gas up the jet for you tonight

Mr. Brightside

När man för en gång skull är ledig från skolan och kan sova ut så vaknar man skit pigg klockan halv åtta, jippi!

Har suttit och nördat lite weeds och nu ska jag hitta på något vettigt.

Jag har inte mycket mer att skriva, får se vad dagen har att erbjuda så kanske jag uppdaterar ikväll.


I just can’t look, its killing me


De Vita

Alla håller på att bli sjuka, är sjuka eller precis varit sjuka runt omkring mig. Jag har än så länge (peppar peppar ta i trä) inte blivit sjuk och har inga planer på att bli det heller!

Jag vill inte att min Bias ska bli sjuk :( du får prata med dina vita (som våran socialpsykiatri lärare jämt säger, vita= de vita blodkropparna) och säga till dom att jobba hårt och hålla basiluskerna borta! <3

Men i alla fall, idag har jag hållt i två Easy Line Core pass och det va grymt roligt :D och imorgon blir det att hålla i Cykel Activio!

Och imorgon blir det att sova hur länge jag vill eftersom jag inte har någon skola (Tummen upp) Jag ska nog ringa till någon frissa och se om de har någon tid imorgon, jag behöver toppa mitt hår och klippa till min lugg. Fast som sagt jag är jäkligt duktig på att säga saker jag "ska" göra sedan blir de icke av.

Men nu känner jag att mitt medvetande börjar svika mig, att sömnen kommer krypandes så det är bäst att jag drar mig till sängs.

Ps, Jag saknar din famn Tobias




weekday

Godkväll

Dagen har gått fort eftersom den har varit så rolig. Eddie och Zaro gjorde min dag i skolan och sedan träffade jag min älskling och sedan tränade jag Cykel och Core boll :D Just nu sitter jag här i soffan med en kissekatt och en Tobias bredvid mig, Kissekatten är såå söt, Tobias också såklart! hihi


Jag känner att mitt hjärta bara slår snabbare och hårdare för dig varje gång jag ser dig. Och varje gång du kysser mig så får jag alltid problem med att hitta andan igen. Jag har bara en sak att säga och det är att jag älskar dig Tobias!


Maskulv

Detta inlägg är tillägnat till Eddie.

Maskulven ramla över bord
Blubb, blubb, blubb
Nu ligger du där på botten
Och  tycker det är toppen
Och det tycker vi också
För nu slipper vi dig
Din Blonda lilla tjej
Livet är ju allt för bra
Speciellt när det bara är Sara och Ja!

All Kärlek Till Dig Eddie Maskulv   R.I.P






Almost Famous

Gårdagen var fylld med roligheter och mysheter. Vi var först och åt mat hos Tobias föräldrar och sedan åkte vi och relaxade uppe på medley. Sedan blev det att kolla på den über bra filmen Almost Famous och moffa ostbågar! (eller jag moffade)

Just nu håller vi på att laga lite mat och det ska bli grymt gott o äta.

O idag blir det att träna Mojo joga och sedan cykel activio 75 min, längtar!!!

Igår kom första avsnittet av Vampire Diaries ut på säsong 2 :D oh det av så grymt bra! Om ni är lika serie sjuka som jag så är det ett måste att se den.

kanske uppdaterar mer ikväll, men som sagt, kanske.

Ha de gött gott folk


Ps, jag är galen i dig Tobias



Kiss With a Fist

Cykel passet igår va grymt roligt, visst finns det alltid saker jag kan bli bättre på och det ska jag också bli! 

Gårdagen spenderades med zaro och vi kollade på Idol och pirates of the caribbean och till det blev det grönsaks dipp, mums! Sedan när vi precis hade somnat så ramlar min satans gardinstång ner igen! (tredje gången) skyller på Tobias som satte uppe den, den senaste gången (a)

Ja, idag är det ju lördag och jag ska snart upp till Medley och fixa lite, senare ikväll blir det att träffa min bias.
Men sen när jag kommer hem så blir det nog att nörda lite Weeds!


Hello darkness, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains




Addiction

Jag känner mig lite smått beroende och jag önskade att jag hade orken och tiden till att träna hela tiden men det går ju icke. Men idag tränade jag core boll och sedan körde jag Aerobics och det va så grymt roligt 'happyface' och imorgon ska jag hålla i cykel pass och jag är grymt taggad!

Idag fick jag umgås med min tobias en stund och den stunden va guldvärd. Du gör mitt hjärta så varmt <3

Imorgon blir det att moffa massa göttisaker med Zaro :D


Något jag är väldigt fascinerad över och galen i är drömmar. Jag känner att, vakna upp på morgonen utan att minnas vad jag drömt är väldigt tomt eftersom jag oftast minns. Det bästa jag drömt var när jag drömde i en dröm och i den drömmen kunde göra precis vad jag ville, jag visste att jag drömde och därför var allt möjligt. Och när jag vaknade kände jag, Varför är allt möjligt bara i drömmar? Borde det inte vara så i verkligheten också? Jag tror att det ända som kan begränsa oss till att göra allt vi vill är oss själva.



God morgon solstrålar

Jag sitter här i soffan och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan gå ut till bussen.

Igår var Sara och Eddie här hos Tobias och åt Tacos som var väldigt gott och så kollade vi på Avatar :)

Jag har inte så mycket att skriva just nu men jag får la uppdatera lite i kväll.

Saknar min Tobias!





Gröna skor

Helgen började med en rolig fredags kväll som slutade med att jag somnade tungt och gott. Vi var hemma hos Elisa och firade hennes 20 årsdag och sedan gick vi ut på hugos och dansade.

Och lördagen började med att jag moffade i mig massa ostbågar, mums kan jag ju säga! Efter det blev det en lång power nap som avbröts när min älskling ringde och sedan gick jag och åt lunch med honom på O´learys, riktigt gott! 

Lördagen fortsatte med att jag gick hem, sa hej till mammsen och pappsen och sedan gick ut igen för jag och Andrea skulle åka in till stan och se 'I rymden finns inga känslor' som förövrigt var jätte bra! Och min Tobias som är så gudomlig och hans bror hämtade upp oss och sen lagade han potatisgratäng och kyckling med ört & vitlöks philadelphia i till oss och det var galet gott! sedan kollade vi på en film som jag inte minns vilken den var.

Söndagen, idag alltså började med att jag vaknade (inte så konsigt) och sedan nördade jag ett spel på Tobias mobil (jag va väldigt duktig, klarade ungefär 20 banor!!!) sedan åkte vi hem till mig och åt lunch och sedan bar det av till hans farmor och farfar.

Och klockan började närma sig tre och då skulle min älskling ha simskola med små söta barn :) Så jag åkte hem och klippte gräset, städade mitt rum (okej, jag sov lite innan jag gjorde de sakerna) men sen nu på kvällen så var jag på instruktörsmöte uppe på medley.

Och nu sitter jag här och ska snart dra mig till sängs, vilket ska bli grymt härligt.

Jag känner att det har varit en händelserik helg, har faktiskt hunnit med en hel del :)


Tobias, jag är världens lyckosammaste person i hela världen och den här känslan som jag har, den är helt underbar. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig och att jag alltid kommer finnas här för dig.


Partaj bilder









Adjökens gott folk :)



Partaj

Dagen började med att jag missade bussen, Deja Vu? :O känns som jag skrivit det ett ex antal gånger nu och vad har jag att skylla på mer än min klanthet? ingenting!

Gick igenom mitt nya Easy Line core pass idag med anna och det känns väldigt bra :)

Jag håller just nu på och fixar iordning mig, för ikväll blir det utgång som sagt med min älskling, Lovisa, Jocke, Elisa och Lilja. Och dessutom så kommer vi möta en hel del goa människor på hugos! Jag är grymt taggad och snart kommer min älskling och hämtar upp mig.

Hoppas alla får en riktigt bra kväll och natt för det kommer i alla fall jag ha :)

Adjökens

Ps. Tobias du är en sådan otroligt underbar person, känns inte som jag kan säga det tillräckligt för att du ska förstå <3






Kärleken är vacker

Gårdagen var underbar! Jag bakade en kladdis till oss och till det blev det vaniljglass, mums! Tobias, du värmer hela min kropp. Jag hoppas att du förstår hur mycket jag tycker om dig. 

Städning är på gång om ett tag, efter att jag tagit en power nap. Måste ju samla ihop lite krafter när jag ska ta an mitt über stökiga rum! (snälla kan en städtant komma hit och rädda mig)

Imorgon är det fredag! väldigt efterlängtat för det blir utgång på hugos :D PARTY

Now it's sleeping time... zzzzzzzzzzzzzz


We're so beautiful together


My key don't fit my life no more

Dagen började med att jag vaknade med en sötnos vid min sida, vilket gjorde att redan då kändes dagen komplett.

Skoldagen blev kortvarig så vi åkte hem med 12 bussen, grymt skönt! när jag kom hem blev det att få i sig lite käk och sedan ta en power nap! Och efter det träffade jag Andrea och pratade lite o sedan cyklade jag upp till Medley och hade cykel pass vilket var skit roligt även fast det var så några där ;)

Idag har jag och Tobias varit tillsammans i en månad, hihi 'Happyface'

Men nu ska jag dra iväg till honom och vänta tills han har slutat, vilket är vid kl 22.00! längtar tills nästa vecka då han har förmiddags pass istället!

Men ha det gött gott folk

(lyckos dig systeryster som kommer få ligga och steka på Rhodos nu en hel vecka, bli inte allt för brun. Kärlek)


This used to be a Funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down



RSS 2.0