Hej o ho så kan de gå om inte haspen är på!

Hejsan hoppsan!

Det var väldans trevligt med tjejorna igår, mo jag säga! och så sov jag och zaro så sött, dock hade vi lite problem med att elda i kamin inatt när vi kom hem, för det rykte in i hela huset men men, nu är det lördag och idag då ska vi partaja :D  Är grymt taggad på dubbel dansen!

Va på lite små surt humör förut men sen så gjorde sötis mig glad igen, nyckeln till att få mig på bra humör är ju pussar! man kanske borde vara sur hela tiden, hihi (a)

Ne nu ska jag trakassera min fulla garerob och se om det finns något dugligt, vilket det oftast inte finns! Men önska mig lycka till för det kan behövas och så taggar vi till NU!




All kärlek till min Tobias


Höstlov

Dagen har varit toppen bra! Bröjade med att ha lite skola, slutade vid halv tolv eller något. Sedan åkte jag, Sara och Eddie tåg till Linköping och åt på Subway. Det var grymt gott kan jag ju ta och tala om. Sedan åkte jag hem till min älskling och vi har varit lite duktiga och städat (a) 

Men nu blir det snart myskväll med tjejorna! Och sedan ska jag och zaro sleepa i stora tempur dubbelsängen :D

Och idag fick jag höstlov :D lite sorgligt eftersom det faktiskt är mitt sista höstlov så jag ska njuta till fullo!

Men ha en härlig fredagskväll gott folk!





She won’t ever get enough
Once she gets a little touch





Min älskling är bäst (efter mig) <3

Idag har skolan varit lugn och onödig. Det börjar bli en vana och det känns som att man inte går i skolan.

Men idag har jag hållt i pass, cykel activio, roligt som vanligt :) Och idag fick jag och Tobias hem våra maskeradkläder och de va så jäkla snygga :D är så taggad på maskerad vilket sker nästa lördag på Otten, för denna lördag blir det dubbeldans,  är så taggad!

Imorgon bllir det en liten sovmorgon och sedan en onödig skoldag. Ja minsann skolan är så onödig ibland :D

Men nu somnar jag snart så nu ska jag rulla vidare till sängen

Adjökens gott folk!



Visst är min älsklings piercing fin?  och ne han är inte naken! eller?  ;) <3


Gryning

I söndags när jag kom hem ifrån min syster så möttes jag av en överaskning av Tobias, han hade piercat bröstvårtan :D Det blev grymt snyggt och sexigt såklart (a)

Och igår var jag och min kära Tobias på dejt, hihi. Först gick vi lite på stan och sedan åt vi på Bacchus. Som förrätt blev det vitlöksbröd med ostdipp typ och sedan åt vi plankstek och ja maten var gudomlig och likaså min Tobias! Sedan gick vi och såg Social Network på bio. Den var jätte bra, dock så kunde jag inte sitta still med benen så jag säger här och nu förlåt till killen som satt framför, som jag råkade sparka på ett ex antal gånger (a) Men jag måste säga att igår var en helt underbar kväll och jag älskar dig så himla mycket Tobias <3

Men nu måste jag fixa iordning mig inför denna "viktiga" skoldag.

Adjökens







Hihi

Jag älskar Bert Ljung  :D 

"Tre raggarballar med svängdörrar och en jävla massa BLOD"





Positiv

"Oboy vilket vackert väder, solen skiner idag" Ne om det ändå vore så, då hade jag och systrami varit ute och hoppat i en lövhög just nu men nu regnar det en hel del så vi ska ha en mysdag inomhus! Det blir att dricka oboy med grädde och kolla på film, mys!

Men vår dag började toppen bra, vi åkte ner och fick massage och sedan köpte vi lite ansiktsproduter, jag köpte en ny dagkräm för den var slut och så blev det en scrub. Jag älskar MD formulation, om du har fet/problem hy så är deras produkter väldigt bra och jag rekomenderar starkt de produkter som innehåller AHA-syra. Finns mycket mer på Hudoteket.se :)

Igår åkte jag hit till systrami, till härliga Jönköping och vi kollade på Shutter Island och The Runaways igår kväll. Båda filmerna var grymt bra!


Hej mitt hjärta
När du läser detta så sitter jag och tänker på dig (fast det gör jag ju iof hela tiden (a) )
Men jag saknar dig så mycket så det värker i kroppen, men imorgon är jag i din famn igen.
Jag Längtar <3


Sprallig

Idag lagade jag och älskling ungsfalukorv och spagetti och det blev superduper gott!

Har hållt i cykel activio och det var ruuuligt! :D

I helgen ska jag till härliga Jönköping, till kära systrami! Det ska bli roligt och vi ska få härlig massage <3

Men nu kollar vi på Kungarna av tylösund så adjö på er!



You only need to look me in the eye, touch me and then i know, that you love me




Du är den ende

Godagens mitt Herrskap och Damskap

Dagen den är avklarad och nu ligger jag här i sängen och bara väntar på att sova. Så har det hänt något intressant idag? ne inte riktigt. Jag var ju dock och fikade med Emma, Erika och Andrea på P2, det var riktigt gott och trevligt!

Jag sitter här och funderar över en läxa som jag måste göra, jag har gjort klart alla frågorna men nu måste jag tycka och tänka på varenda fråga? Ex: blablabla,blablabla, Sjöräddningscentralen ligger i halmstad.
"ja jag tycker detta låter toppen bra!" men varför tycker du det? varför? Ne jag vet väll inte.
Ne jag får helt enkelt hitta på något som låter vettigt. Men denna läxa orkas ej göras idag, nej utan det får ske någon annan dag i en bättre tid.

Och jag fick träffa min älskling ungefär lite mer än en halvtimma och det var underbart, Jag är tacksam för varje minut jag träffar dig och jag önska du var här nu, bredvid mig <3

Snart är julen här och snart ska snön falla ner här över oss, om jag inte minns fel så ska det ske imorgon eller övermorgon? hm det återstår att se.

Men nu ska jag faktiskt ge vika för dagen och välkomna natten med öppna armar, för jag är så trött!

Adjökens gott folk

PS, jag vet inte varför det är tjocktext, jag kan ej ändra det, så lev med det i detta inlägg :)



Hej alla barn nu är det barnprogram och titta nu här vad farbror frej tar fram.
En liten läxa och nu sk ni få höra vad man med en läxa kan gör a riv den i bitar o flingeriflö
så har vi gjort vårt eget jule snö.





Halka

Ohoj gott folk!

Nu är måndagen avklarad och jag har nog aldrig arbetat så mycket i skolan som jag gjort idag, stolt!

Jag sitter just nu och kollar på medans Tobias och Fredrick spelar NHL och jag har aldrig riktigt fattat vad det är som är så speciellt med tvspel, kanske för att jag är tjej? kanske för att jag har högre IQ? (hihi) eller så är det nog för att jag suger på det så jävla mycket så jag vill inte förlora eller visa hur dålig jag faktiskt är, ja så är det nog.

Jag och Tobias ska börja våra nyttiga liv och hur gör man inte det bättre än att sitta här och äta lite Ahlgrens bilar (a) Good luck to us!

Imorgon blir det skola, inge kul (ville bara påpeka det), sen blir det att ta en fika med Erika och Andrea på P2 och efter det blir det att ha Easy Line Core :)

Men nu ska ja fortsätta äta lite bilar, mumma!

Adjökens


Jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner
En meningslös tid, exakt en tusendel försent
Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv
En vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi




Rosa bandet

Har ju inte hunnit skriva någon blogg och det ahr ju hänt en hel del i denna kära helg.

Igår började dagen med att hålla i Easy Line junior, jag och en flickstackare kämpade oss igenom det tillsammans!  Sen slog klockan tre och då var det dags för Rosabandet Mega pass på två timmar. Och jag säger bara det, jag önskar att de hade ett sånt pass varje vecka för det va sååå grymt roligt :D plus att man fick ju godis! Och självklart så bidrog vi med en hel del pengar, vi samlade ihop 850 kr, inte illa!

Sen på kvällen så kände jag och Tobias för att hitta på något och då bestämde vi oss för bio. Så jag, Tobias och Amanda åkte in till stan och såg The last Airbender i 3D. Den vad väldigt bra, lite slow, inte jätte mkt 3D men annars var den bra.

Och idag började min morgon med att hålla i Easy Line familj, de va roligt, härliga barn :D  sedan åkte jag hem och jag och min syster var grymt taggade på att se det senaste avsnittet av vampire diaries men det hade tyvärr inte kommit ut något denna vecka, typiskt!

Men nu har jag kommit upp ur min sov-dvala (som det känns som iaf) för jag tog en lång power nap på 2½ timma ;)
Och nu så sitter jag och taggar Saras step pass och hon har ny koegrafi idag, woho :D

Men ha en fortsatt trevlig söndags kväll och låt den inte förstöras av tanken på att det är måndag imorgon!

Adjö


Du är så vacker och att smeka din kind sprider små elektriska stötar genom min hand


I Feel For You All

Dagen började med att ta sig upp kl kvart i sju för att jag va tvungen att åka in till stan och hämta ett block med frågor som vi va tvungna att ha vid ett studiebesök. Så min älskling var så snäll och skjutsade mig, Tack! <3 Dock höll vi på att krocka för en idiot höll på att köra in i oss, inte så kul men det gick ju så bra så.

Men ja som sagt vi var på studie besök på ett serviceboende inom psykiatrin, väldigt intressant och det var trevligt.

Dagen fortsatte med att jag fixade mitt cykel pass sen kom zaro och vi kollade på transformers 2 och åt ostbågar :D Sen hade jag cykel pass och de var så grymt roligt och sedan åkte jag och tobias hem till mig och hela familjen åt pizza och nu sitter jag här.

Systrami kom hem idag 'Happy face', mycket efterlängtat! <3


I will be forever yours with just one kiss, setting my soul on fire with eternal bliss



Känner att jag inte orkar skriva så mkt, tänkte faktiskt sova snart, ja ibland får man faktiskt vara tråkig även fast det är en fredagskväll!


Så på tal om något helt annat, jag älskar verkligen att träna, jag älskar när man är så trött att man nästan faller ihop då alla muskler i kroppen bara värker. För efter denna "plåga" så mår man så jäkla bra! jag avslutar detta blogg inlägg med ett härligt citat.

-Pain is temporary, Quitting lasts forever!





Aha, i found you!

Goddag gott folk!

Dagens härliga lättnad var att provet inte var allt för svårt dock så är man tvungen att ha alla rätt och jag vet att jag har ett fel, så jag får la göra om den uppgiften :P Provet var på ca 5 sidor, jag säger bara det, jag älskar att räkna läkemedel! (eller inte)

Har hållt i cykel activio idag och det va grymt roligt! :D micken var snäll mot mig idag och brusade inte allt för mycket, hoppas det håller sig på fredag också. Det är lite ansträngande att skrika ett helt pass plus att man blir ju mer peppad om man har på hög musik vilket inte går ihop om man inte har en fungerande mick! men iaf på fredag är det Cykel Tema och mitt tema är East FM, så lite party låter blir det att cykla till :D

Nu ligger jag här i sängen, känner mig lite smått död. Min mobil behöver laddas, har bara 2 % batteri kvar men jag orkar verkligen inte hämta laddaren som ligger där nere. Ne tyvärr mobilen du får leva med att du kommer dö snart!

Imorgon blir det att byta piercing, JA Äntligen!

yes, om en halv timma så slutar min älskling och då kommer han och hämtar upp mig (jag är för lat för att cykla (a) ) Tack sötis! Och när vi kommer till oss så ska jag leta upp något att äta för min mage bara skriker och har sig, en riktigt krävande mage har jag allt!

Men nu ska jag gå.

Adjökens


Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first sight
No matter of time
That I will make you mine

Yeah! Tap-dah-de-doe



Välkommen, Välkommen hit, vem du än är.

Det känns som att vi har haft prov varje vecka, plus lite uppgifter men ändå så känns det inte som att vi inte går i skolan. Men jag har ladrig längtat så mycket som jag gör just nu till att ta studenten, få slippa denna skit skola (eber om du inte förstod det) och alla läxor. Jag vill bara komma ut i världen få göra vad jag vill, jobba? resa? vem vet vad som sker efter att man slutat skolan. Klart man får lite små panik över att man inte riktigt vet vad man vill göra men jag känner att jag har hela livet på mig att komma på det, så jag behöver ju inte stressa upp mig nu heller.

Idag tog jag och Tobias en sväng in till stan, han skulle fixa med sin mobil och jag skulle byta piercing. Han som skulle byta på mig var dock inte där så jag får vänta tills på torsdag. Det är lite jobbigt att ha kvar läkarstaven för den är så lång så jag tuggar på den hel tiden när jag äter och mina tänder blir nog inte så glada på det!

Har färgat mitt hår idag med, så nu är min kära utväxt äntligen borta, tacka den som uppfann hårfärg!

En klapp på huvudet är jag faktiskt värd efter att jag pluggat så mycket som idag, eller mycket och mycket, det var tråkiga saker så. Och imorgon är det prov i läkemedelskunskap, Jippi!

Men snart är det dags för Easy line core så ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!


Kärlek till min Tobias och till hans rosa fina mobil (hihihi)



Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor


And he likes to sing along

Skoldagen har varit onödig som tusan, har suttit vid datorn ungefär 4 timmar, kul? nej inte det minsta. Men något som är roligt är att jag är ledig imorgon, så det får väll väga upp denna dag.

Har tränat cykel tema och core boll idag, och det va så himla skönt. Jag höll ju dock på att dö några gånger under passen men det är ju det som är så jäkla skönt efteråt, att vara helt slut.

Jag sitter nu i soffan hos 'oss' och försöker komma på något vettigt att skriva men som ni märker så går inte det så bra.

Men imorgon (på min härliga lediga dag) så kommer jag iaf att sova,umgås med Tobias, färga håret, hålla i Easy line core och sedan är det sånt som märks vad som händer mer, ja just det plugga skulle jag också göra! :)

Adjö


We can have some more
Nature is a whore
Bruises on the fruit
Tender age in bloom



Social Network

Denna film ska ses på en date med min Tobias, jag längtar oerhört mycket! :D <3

Kolla in trailern och bli lika exalterad som jag!

http://www.youtube.com/watch?v=lB95KLmpLR4

Look inside your tiny mind.

Höst vädret gör en lite små varm i hjärtat även fast det är kyligt ute och igår körde vi lite med Tobias radiostyrda bil sen tog vi en höst promenad.

Vi var på bio igår och såg Buried. När filmen var slut och lamporna tändes i salongen så satt alla kvar, helt tysta och bara chockade över, vilken skit film vi precis hade sett och lagt pengar på. Hela filmen utspelar sig ur en träkista, man får se en enda scen utanför kistan så om ni är sugna på att se en riktig skit film så rekomenderar jag den starkt!

Jag sitter och nördar Miss Li - Ba Ba Ba, snälla hjälp, jag är beroende :)


I don't wanna break your heart
I just want a brand new start

Ba ba ba ba ba ba...












Ba Ba Ba

Optimist Javisst! Jag känner förtillfället att allt här i världen är möjligt, så länge vi bara vill det tillräckligt mycket!

Inatt sov jag hela Tolv timmar :o ojojoj, snacka om att njuta av ledigheten! jag vaknade av att min älskling ringde vid kl 12 och jag som vanligt snackade lite gojja i sömnen när han ringde (sara är van vid det)

Dagens stora händelse skulle vara att gå på bio med min älskling, vi skulle ha sett premiären av Buried. Så efter att jag hade haft pass, så åkte vi och åt pizza hos Tobiass familj sedan bar det av till norrköping. Men när jag väl skulle hämta ut våra biljetter så möttes jag av nyheten att bussen, som filmen var på, hade krockat och därmed hade inte filmen kommit fram. Min reaktion var att jag började garva och trodde att det avr ett skämt. så vi hade inget annat val än att sätta oss i bilen igen och åka hem. Men sedan fick jag tanken att här sitter man och tjurar för att man inte får kolla på en film medans dom i bussen har krockat?


Jag älskar dig Tobias, dina smile gropar gör mig varm


Sov gott gott folk!

And when you kiss me, i'm happy enough to die

Att sitta i bastun var oerhört avslappnande och att sedan få lite mat på det gjorde ju kvällen till en succé eller okej det som gjorde kvällen till en succé var att jag var där med min underbara Tobias. Men ja, som sagt jag var ju på bastu extrem och det var fyra olika sittningar och vid varje sittning var det en ny olja som doftade i vattenångan och en lite överraskning. Första omgången skulle man skrubba huden med flingsalt, andra gången fick man små isbitar och tredje gången fick vi smörja in kroppen och håret med honung. Den fjärde omgången grillade vi mat i folie på aggregatet och hör och häpna, jag åt potatissallad idag! kanske var det för att jag var så hungrig eller så tyckte jag att det smakade helt okej, är inte riktigt säker på vilken anledning det var ;)


When food is gone you are my daily meal



Men nu borde jag lägga mig ner, blunda och välkomna "Drömmarnas -land" för det känns som verkligheten har gjort sitt för idag.

Så godnatt gott folk!

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I’ve tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To know that for destruction ice
Is also great
And would suffice.


The Other Side

Jag har nu drömt mardrömmar två dagar i rad och att vakna upp med en känsla av ångest och med en klump i halsen är inget vidare. Det värsta är att drömmarna är så himmla verkliga men det bästa är att det är ju bara drömmar så man kan vakna och komma tillbaka till verkligheten.


Japp, igår var min sötis så snäll och bjöd på mat på O'learys och det va grymt gott, det blev hamburgartallrik :)

Potter Horry kväll hade vi här igår, jag, Tobias, Sara, Eddie och Vicki. Vi skulle kolla på så många vi hann med men alla hann somna innan första filmen var slut så vi gick och la oss runt två-halv tre, tror jag. bättre lycka nästa gång!

Idag ska jag och Tobias gå på Bastu Extrem uppe på Medley, det ska bli mysigt och roligt. :D


Det finns inga ord för att kunna beskriva hur mycket du betyder för mig Tobias <3


Men nu ska jag gå och leta upp något att äta, för min mage skriker på mig!

Adjökens


But oh, how I struggled in vain,
to solve this riddle with my brain
when the answer's in my hands


Solen i ögonen

Dagen har varit lite småkylig och väldigt blåsig men solen har ändå kikat fram lite då och då och lyst upp vårt påbörjade hösthumör. Jag har alltid tyckt att hösten är vacker men det mörker som kommer med den brukar ha en tendens att ge ett lite små deppigt humör men botemedlet på detta är ljus, rent vanligt ljus. Så om du känner dig lite små dyster så ge dig ut i det friska vädret och sug åt dig allt ljus du kan för det kommer bara blir mörkare.

Hade Easy line core idag och jag fick äran att köra slut på eddie, eller slut och slut jag hoppas hon blev lite trött i alla fall :D 

Jag och Tobias lagade spagetti och köttfärssås för en stund sen och det blev väldans gott!

Vi ska kolla på Twilight och nu skriker ostbågspåsen på mig 'ät upp mig, ät upp mig' så nu ska jag göra det!

Adjö gott folk



ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen





Jag förstår bara det som är vårt







Cinnamon

Goddag i blåsvädret

Dagen började med att jag höll i easy line pass och sedan åkte jag in till skolan, hade en lektion då vi kollade på Romeo och Julia. Kändes väldigt "nödvänigt" att åka in, eller inte. Men sen åkte jag, tobias och fredrick ner på stan en sväng och fixade tobias mobil och åt kebab!

Jag sitter nu ny duschad i tobias soffa och kollar på när han och hansen kör tv-spel :)  Har tränat lite cykel tema med janne vilket va grymt roligt!

Fredrick (medley björnen), Tobias brorsa ringde nyss och bad om hjälp med matte B. Det roliga var ju att idag upptäckte jag att jag verkligen lärde mig något under matte B tiden för jag kunde faktiskt hjälpa pojken ;) haha. älskar algebra och ekvationer <3

Imorgon har jag prov i räddningsmedicin, om olika chock tillstånd. Det är väldigt intressant men jag och plugga går inte riktigt ihop kan dels bero på att tid fattas och dels för att det ej lockar till att plugga. MEn ska allt ta mig i kragen och ta tag i det när jag kommer hem, sen, senare :p

Imorgon är det sista skoldagen för min del. Sen är jag ledig resten av veckan och det ska  bli så oerhört skönt. Det blir som ett mini lov (a)

Idag är det ju kanelbullensdag och jag har faktiskt varit så duktig och ätit 3 stycken och de var grymt goa!

Men nu ska vi snart dra oss så adjö och om ni inte har ätit en bulle än, så har ni ju till tolv på er :D ät,ät,ät!!!


Jag älskar dig mitt hjärta






Skräck i stora lass + lite glass

Gårdagen var trevlig och väldigt händelserik, hehe. Skolfesten var väll sådär förfesterna brukar ju vara roligare :p Fötterna ömmade en aning när man vaknade i morse kan ju bero på de höga klackarna man hade ;)

Jag va en aning oansvarig idag och det kändes inte alls bra! Jag ska aldrig anta saker utan att vara säker, så nu lärde jag mig allt en liten läxa :)

Idag gick jag och Tobias en promenad till Erika för att hämta bilen och lite annat. Det var så underbart väder ute, soligt och lite små kyligt, en riktig vacker höst dag dedan åkte vi hem till lägenheten och lagade en grymt god middag, Blodpudding och bacon :D Inte direkt den klassiska bakismaten men gott var det iaf!

Nu sitter jag här i Tobias lägenhet med Zaro och väntar på att Tommy och Vicki ska komma hit, så snart blir det att kolla på skräckfilm, uuh läskigt! :D

Min älskling är och lanar med sina "strorebrorsor" (saknar honom massor) men imorgon får jag träffa honom igen :D

Men nu ska vi kolla på skräck filmen.

Adjö gott folk glöm inte att kolla under sängen innan ni somnar ;)






RSS 2.0