Side kick

Hej hopp

Body Combat utbildningen som var i helgen var grym! Sjukt, sjukt jobbig då vi t.ex. i lördags körde tre body combat pass och man var helt slut, man hade ingen energi kvar över huvudtaget dock fann man kraft ändå, från musiken som är så jävla bra!!! Jag har lärt mig grymt mycket och nu blir det att nöta på med att lära in sig rörelserna till musken och all teknik för vecka 5 kör vi igång :D  För er som ej vet vad body combat är så har jag här en kort och klar förklaring:

"BodyCombat är ett förkoreograferat, högintensivt 55-minuters gruppträningsprogram från Les Mills, inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai"

Måste bara tillägga att det är så grymt roligt och jag bara längtar tills jag får köra slut på våra kunder! :D




Idag har jag varit i skolan, blä (börjar redan räkna ner hur många veckor vi faktiskt har kvar, och jag har bara 15 veckor kvar i skolan sen ahr jag 5 veckor praktik också) Efter skolan åkte jag och Tobias till stan och sedna hade jag Easy Line Core pass och sen körde jag igenom lite BC också medans jag väntade på att tobias skulle vara klar på ett möte och nu sitter jag här och halv sover medans jag skriver.


Tobias, du är något jag aldrig skulle klara mig utan <3



See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way? I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
Cause the day's no more the same without you



ADJÖKENS




The future is bulletproof

Ljuset var dagens plus i kanten, kände jag lite vår i luften kanske? kanske lite önske-tänkande då det faktiskt är januari fast i mitt huvud är det mars!

Jag vill bara ta på mig springskorna och ge mig ut, känna musiken i öronen, pulsen och svetten. Jag älskar den där känslan av att benen är så trötta att de domnar bort en aning! ååh vill ut nu!!! Dock måste jag köpa nys springskor, så det får jag ta tag i!

Ja så vad har skett i helgen då? Jo i fredags hade vi tjejkväll och välkomnade Erika hem ifrån thailand, i lördags blev det bio med Tobias, Sara och Martin. Vi såg The Tourist, den var bra dock lite seg. Sen när vi kom hem så drog vi igång med fest hos Tobias. Det kom trevliga personer och vi körde förfestspelet och runt halv fem gick vi och la oss. Ja och så hade vi ju söndagen, jag och Tobias tränade Box vilket va grymt roligt :D Vi laddar upp inför body combat!

Ja som sagt, Jag och Tobias ska bli instruktörer i Body Combat och jag är sååååå Taggad och såååå nervös. Vi åker på utbildning hela helgen och det ska bli grymt roligt! sen kör vi igång nästa vecka så kom upp till Medley och njut av en utmanande och rolig träning :D 

Och imorgon börjar skolan, kul? neva... Men nu är det bara ett halvår kvar.

Nu ska jag bara vänta tills min sötis kommer hem från jobbet så att han kan ringa mig, så att jag kan sova. Dock är jag inte allt för trött för jag tog en skapligt lång power-nap förut.

Men godnatt gott folk





Remember when you were a madman?
Thought you was BATMAN!!!




Vemdalen

Hem kommen från fjällen och det har varit en grym vistelse! Bilder säger mer än tusen ord!

Påväg upp till vemdalen, lite tanknings dags!

Packar upp packningen och upptäcker att vi har mer dricka än mat, så det ska va!

Sällskapsresa tajm

Gör oss fina inför nyårsafton

Pär gör den goda avokadosoppan som blir förätt till trerättersmiddagen

pusselipuss

Vackra middagsbordet med sprak som råkade starta brandvarnaren

Ute för att invänta Tolvslaget



Nyårskyssen

Sen blev det att gå tillbaka till stugan och få lite underhållning

Pär behövde lite skjuts till sängen, tommy och tobias hjälpte så gärna till

Dagen efter hade vi stjärtlappstävling



Min snygging

Hoppelihopp



Gruppbild fick avsluta sista kvällen

RSS 2.0