Fnittrig

Detta inlägg är tillängad till roliga filuren som just nu ligger i soffan och ser snygg ut och min mage är full av tacos och "lite" nervositet ;) Jag har noll fantasi förtillfället och hade tänk skriva något klyftigt och roligt men NE, så blev det tyvärr inte.
..
pirr i magen

Tease Me

Jag har nyss kommit hem och jag njuter av denna ledighet jag har idag. Min ledighet varar bara i 3 timmar sedan måste jag ta mig upp till jobbet igen. Ja som sagt jag jobbar delat pass idag, väldigt härligt? hm..
..
Igår hade jag det grymt roligt med Kreta tjejerna. Jag kom dock lite sent eftersom jag slutade vid nio, dumma jobb.
..
Jag har kommit till en återvändsgräns med ett beslut. Jag vet inte vad jag ska välja? Antingen så lagar jag min dator eller så köper jag en ny! hm.. jag får nog ta en funderare!
..
Jag är så enormt nervös! 'andas'
..
Adjökens



This Is Out Of Control

Jag sov som en stock och vaknade av att min mage skrek MAT! så då var jag ju tvungen att gå upp och serva den lilla stackaren. Så nu sitter jag här och inväntar dagen.
..
Och idag börjar jag jobba vid 13 och slutar 21.15 och det ska bli roligt att jobba, har ju inte träffat dem på en vecka dock så ska jag jobba med någon som jag aldrig har jobbat med förut så det ska bli intressant och kul.
..
Ikväll ska Kreta-Gänget träffas och tagga och beställa i Taxfree katalogen ;) Vilket ska bli grymt roligt! inte alls långt kvar nu tills det bär av :D
..
Igår fick jag äran att träffa den roliga filuren två gånger 'Happyface-x10'



Vårat söta Hotel i Kreta



I Love It

Regn, regn, regn de ända som blir glada av detta skit väder är växterna och kanske daggmaskarna. Men något som förgyllde min dag en aning var att få träffa en filur :)
..
Jag har bestämt mig för att göra något otroligt vackert. Jag brukar ha en tendens att ändra åsikt så jag ska leva med tanken ett tag och sedan utföra den till handling, jag längtar!



Pancakes

När jag hade tagit mig upp idag så hade systrami gjort pannkakor, MUMS! Så nu är jag mätt och belåten. Vad som händer denna regniga dag återstår att se men jag ska i alla fall följa med syster till frisören och ikväll blir det att träna.
..
Ledighet är något som borde pågå för jämnan tycker jag för det är så härligt!
..
Och helgen närmar sig med små små steg, hihi :) Och den är grymt efterlängtad!
..
Adjökens



wash it away down the kitchen sink

Förut var jag på banken och växlade mina norske kroner till svenska kronor och sedan hämtade jag ut kläder från HM som jag skickat efter. Jag får dock tre plagg lite senare i augusti också men nu fick jag hem 4 tröjor, en väska och lite annat ;) Jag är väldigt nöjd!




Jag uppdaterar senare men ska dra en lur nu!

R.I.P

Min dator (Mitt kära hjärta där jag har i princip allt!) har gått bort ifrån mig utan några som helst förvarningar. Detta skedde för några dagar sen och de ringde från service igår och de berättade att mitt kära moderkort hade pajat!  Så att laga den skulle kosta en del men vi kanske får ut det från försäkringen, hoppas hoppas :) Annars känns det som att jag lika gärna kan köpa en ny dator.
..
Gårdagen var fylld med Fullmåne, Wolfman och en rolig filur :) Tänker inte skriva så mycket mer, jag vet ju att du läser ;) Jag fick ju dock skämmas lite eftersom vi var tvungna att åka förbi godislagret pga att jag glömt min plånbok där. Börjar jag bli lite glömsk nu på äldre dagar eller är det mitt jobb som har smittat mig kanske?
..
Idag blir det att slappa och sedan ska vi ju bege oss ut på Hugos, nu ska jag ringa till Eddie och böna och be om att hon ska vara lite kriminell ;)
..
Adjökens

Happiness it hurt like a bullet in the mind


It Make Sense

Okej, Jag uppdaterade ju inte igår men nu kan jag skriva lite :)
..
Så vad har hänt idag? hm.. Jag vaknade upp i panik för att jag inte hade ställt min väckarklocka och jag trodde klockan var tolv och att jag hade missat halva min jobbar dag (jobbig panik känsla) Men jag kollade sedan på klockan och den var då tio i åtta och jag skulle börja vid nio, Perfekt Tajming!
..
Så jobbet gick bra, segt som vanligt och senare ska jag bege mig upp till medley och köra Step dans :D Och efter det så ska jag hem en svänga och sedan ska jag cykla till en rolig filur :)
..
Imorgon är jag LEDIG igen! Och vi ska ut på hugos på kvällen, fun Fun FUN!

This is a gift, It comes with a price


Eat me

Ledigheten känns bra i hela kroppen dock skulle det inte sitta fel att vara ledig mer fast jag är ju ledig onsdag och torsdag också så lite glad får jag ju vara för det :)
..
Pratade med en rolig filur igår, klockan gick och jag känner mig skapligt seg idag
..
En av dagens höjdpunkter är det nya True Blood avsnittet som jag ska kolla på snart, Yey
..
Jag kanske uppdaterar med något intressant och ja, jag sa kanske!

I was a heavy heart to carry
My feet dragged across ground
And he took me to the river
Where he slowly let me drown


Jag är Kär!

Jag har blivit förälskad i step dans :D Även fast jag klanta mig tusen gånger om så längtar jag grymt mycket tills på tisdag då det blir att köra gärnet igen!
..
Imorgon är jag ledig! Jag känner att ledigheten behövs i dessa jobbiga dagar och jag fick en känsla av att sommarlovet snart är slut? det är typ två veckor kvar, sen åker vi till Kreta en vecka och sedan är det dags för plågan. Fast jag längtar efter min klass, eller vissa personer såklart :P Men att plugga!? ne jag vill ta studenten NU!
..
Imorgon ska jag gå på Zaros pass, RPM! Woho, 'Happyface'
..
Ne men ha en härlig fortsatt söndags kväll.




Endorfiner

Idag fick jag hoppa in som en liten impuls och köra Cykel Tema, vilket va bra för igår blev det ju inställt. Och jag var ju så grymt taggad på mina låtar så det var grymt roligt! Det var sju stycken som jag fick köra slut på + mig själv. Det var Jag, Vicki, Hella, Annelie, Anna, Ulrika och två kunder som jag inte kan namnet på. Och jag kände efteråt, Va fasiken har jag inte varit uppe och tränat någonting på två veckor för??? Det är ju så kul :D Så imorgon blir det att träna efter att jag slutat jobbet och jag känner att jag har blivit uppväckt ur min Svacka-Lat bubblan! Så nu är det slut på latheten för den här gången!
..
Så imorgon blir det att träna step dans :O Första gången för mig, Jag har noll kontroll över mina armar och ben så det ska bli grymt roligt. Så jag säger bara det, Se upp!! så ni inte får en bitch-slapp av misstag eller nått :P
..
Folk ska ju till Hasselbacken ikväll inte jag dock. Min kväll blir mys här hemma med göttesaker och som det känns nu så kommer jag nog sova tidigt. Fast det bör jag göra också eftersom imorgon är det jobb som väntar och jag börjar kvart i sju, JIPPI!
..
Ne nu ska jag leta upp Pendulums nya skiva och fixa hem den! Så det kan jag tipsa om, lyssna på deras förra skiva in silico, finns att lyssna på Spotify. SO GOOD!
..
Sooo Long


Rabbit Heart

Dagens humör är på TOPP och jag känner mig gladare än vanligt, jag känner mig hyper!!!! Förut var jag på banken, jag stod och lyssnade på musik och jag fick sådan jäkla lust att bara hoppa runt och dansa, köra lite Aerobics moves och bara utagera min energi. Det va så himla nära att jag började, men sen tänkte jag "vill jag verkligen skämma ut mig inför alla här inne" Och mitt svar var självklart NEJ. Folk hade ju trott att jag var lite smått galen, fast ioförsig är jag ju det!
..
Jag va så taggad på att köra pass ikväll, men det verkar som att det blir inställt, blääääääääääääää! Jag vill ju köra, fast det är ju fortfarande tid kvar man måste ju vara optimistisk, hm...
Men ikväll ska jag till Erika med några filurer, så det blir kul.
..
Hör och häpna, imorgon är jag LEDIG!!  Jag skulle egentligen vara ledig på söndag också men de behövde en vikarie och jag bockade och tackade hjärtligt ja. Så imorgon är första gången på 8 dagar som jag är ledig, vilket ska bli grymt skönt! Nu ska jag hitta på något vettigt.

And I never wanted anything from you
Except everything you had
and what was left after that too


Ballong-Tema

Jag har nyss suttit och satt ihop ett Cykel-pass tills imorgon, Mitt Tema är Ballong-Tema vilket i princip bara innebär att jag ska ha lite ballonger i cykelsalen. Några av de låtar som jag kommer köra imorgon är Club can't handle me, Telephone och Calcutta haha. Jag har inte tränat på ungefär 2 veckor (fy skäms!!) så det kommer bli grymt roligt att köra imorgon! Och jag hoppas verkligen att det inte blir inställt för jag är så taggad på att köra slut på våra kunder!! (och mig själv) :D
..
Jag ska snart iväg till jobbet! Det ska bli roligt, för man får jämt ett leende på läpparna när man träffar dem. Och jag gillar verkligen att arbeta på Tegelbacken för det är en sån lugn miljö, man blir avstressad. Fast jag gillar att göra saker i en hast, så jag blir lite smått stressad av att inte ha någonting att göra ibland (eller ofta) jaja, ha en fortsatt härlig mulen dag! :)


Finspång i mitt hjärta

När jag cyklade hem ifrån jobbet förut så kände jag hur komiskt allt är! Jag cyklade förbi siemens-rondellen och sedan kollade jag upp på den stora kullen, för att det rök massor därifrån. Så när jag kom närmare så såg jag att det brann en hel del där på kullen. Det var en liten Mini skogs (kulle) brand! så cyklade jag vidare och kollade till höger ner till bruksparken, och där ligger det en random A helt utdäckad med facesplach ner i gräset, med ungefär tio tomma ölflaskor runt omkring honom. Och då kände jag "okej, en helt vanlig dag i Finspång"


Och varför skriver jag detta inlägg? jag bara kände hur jag ville dela med mig av mina djupa tankar! (Ironi Ironi)

Happyface

Inatt drömde jag en underbar dröm, så när jag vakna kände jag små lyckorus genom min kropp. Såna drömmar gillar vi!
..
Igår var det en väldans trevlig kväll!
..
Sammanfattning
  • Jag slutade jobbet ( för dagen )
  • Fick föda hos Emma, GRILLAT!
  • Stämning på topp
  • Lekte Förstenad
  • Melon
  • några vindruvor
  • Flum!!!!
  • Kvällen tog slut, hos Emma
  • Natten tog över
  • Flum, Flum!
  • Hej jag är en snigel & jag heter Sigge
  • Träffa Axel & Matias
  • Flummigheten blev grovare
  • Tick tack klockan gick
  • PLING
  • Sved i Hjärtat
  • Maskulv ( En blandras mellan en Mask & Varulv )
  • Härliga prat om allt mellan himmel & jord
  • Tick tack tick tack tick tack
  • Klockan var runt fyra, och Jag & Zaro drog oss hemåt
  • Gryningen kom, och därmed gick jag till sängs
Senare blir det att gå till jobbet, & idag är jag på min avdelning, Yes! Men nu ska jag väll gå och göra något vettigt, vad det nu än kan bli ;) Ha det bra gott folk





anxiety

Jag känner det i hela kroppen, det kryper under mitt skin. Varför ska jag känna denna känsla, när jag inte har någon anledning. Jag får ångest av att tänka på framtiden för jag har inte en jävla aning om vad jag ska göra? Och ja, jag vet att jag har hela livet på mig att ta reda på vad jag vill göra men jag vill ju ha ett mål. Jag går här utan något mål, och det känns som jag strävar mot ingenting?  hm.. Jag får helt enkelt hitta på något mål, som jag kan uppfylla.
..
Mitt mål som jag har nu (som jag bestämt mig för) är att jag ska leva livet fullt ut och ha roligt! Jag får sluta tänka så himla mycket och istället gå på känsla.
..
Dagen till ära ska jag jobba, wooho! Jag vill ju jobba på min egna avdelning! men det ska jag göra resten av veckan, tack och lov :) Men nu innan jobbet blir det att gå till banken och sätta in lite pengar till Richard och sedan till optikern för att fixa ny tid för mer linser och efter det blir det att käka ute med systrami och pappa :) Jag börjar att jobba vid kl 13 och slutar 21.15. Efter det ska jag hämta upp lite pengar hos axel och sedan åka på grillfest hos Emma! Så det är min dag i princip, haha :P
..
Jag längtar till att åka till Kreta, ska bli något så grymt roligt! Länge sen jag var utomlands, senast var på mallis. Men jag kände för att lägga upp en bild från när vi var i Paris.
..
Men Ha det så bra gott folk och njut av livet, för det ska iaf jag göra!


Flyg Fula Fluga Flyg

Vår chef ringde till mig idag och frågade om jag ville jobba imorgon, och jag sa ja.. JA? jag sa ja åt att jobba på den ända lediga dagen jag har denna veckan, Men vad tusan jag vill ju ha mera pengar så då måste jag ju ligga i!
..
Idag jobbade jag på en annan avdelning, det va väldans trevligt och jag hade det roligt med tanterna. Jag och en tant skaffade oss ett husdjur vid matbordet, Husdjuret va en fluga som tanten döpte till Johan. Han var väldigt kelglad och söt. Och idag har vi också firat  mamsens födelsedag (försenat eftersom de var på semester då hon fyllde) Hon fick massa tröjor och böcker! Så en trevlig dag har det varit, förvisso...
..
HÄR ÄR JOHAN

Eight days left

Imorgon har jag bara åtta arbetsdagar kvar sen slutar jag! ska bli oerhört skönt men också lite sorgligt såklart! För idag va det rätt så kul att jobba, det går bra när man jobbar med roliga personer, Som nu hela helgen har Jag, Eddie & Lollo jobbat tillsammans från och till! Jag har lite party humör i mig, vilket inte passar så bra när man ska upp och jobba tidigt imorgon igen Så därför slänger jag upp lite glada bilder!
..
Från Zaros fest i Torsdags!
Från Gatebil: Här hängde vi och festade skapligt mkt, Västkustkillar, goa killar!
Här spelades bra musik, covers dock, men babe showen va goood! haha
Såhär Glad och flum brukar man se ut efter några drinkar!
Måste bara lägga upp denna igen :D det roligaste är att ingen minns när bilden togs?



/ Partysugen

morgonpigg? ne

Jag har jobbat hela helgen lång, och likaså idag. Faktum är att jag sitter på jobbet just nu, men jag har inte allt för mycket att göra. kl är ju sju på morgonen och alla sover så sött vilket jag också hade gjort om jag inte jobbat. Men nu ska jag tassa iväg för det larmar!



Fredagen (domedagen)

Gårdagen
..
Jag hade det grymt roligt igår, alla goa människor va på toppen humör :D Visst jag känner mig lite sleeten idag, men jobbet kallar, och jag börjar vid 13-21.15. Det kommer bli grymt roligt på jobbet känner jag, för det är jag och Eddie som ska jobba! Woho :D
..
Humöret är på topp och känner mig normal igen, eller så normal jag kan bli ? haha
..
Ha en trevlig dag!
..

Torsdagen

Idag är det Torsdag och idag blir det att festa gärnet hos zaro!
..
Har suttit och tjurat hela dagen så nu ska jag sova en sväng och vakna upp Happy :D
..

Punkt slut!

Jag känner mig fylld med hat. Du är inte ens värd att lägga energi på, varför förstår jag inte det? Fast jag ändrar mig stup i kvarten ( som jag gör med allting ) Ena stunden hatar jag dig och andra stunden, ja, hatar jag dig lite mindre. Vill ut och springa och få bort min frustration men känner att det är för sent att springa nu kl halv ett på natten. NE jag får dränka mig i min frustration till söms och ta springandet imorgon!
..
Mycket hat till dig!

Resistance

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder

Dagen har tillbringats i den underbara solen.
..
Jag ska snart ut och springa en runda med Andrea och sedan blir det ett dopp i bönnern.
..
Men just ju sitter jag och tar en go drink med systrami.
..
Go kväll



Fra Rudskogen

Vi hamnade visst på bild på första sidan på www.Gatebil.no
..
Haha Pitte gör ju bilden rätt så klockren!
..

Dog days are over

And is it worth the wait
All this killing time?
Are you strong enough to stand
Protecting both your heart and mine?

Hemma från Norge turen

Sammanfattning:
  • 5 härliga människor
  • Bas i bilen så man blir döv ( hmpf tobbe&richard )
  • Tältet i nerförs backe, obekvämt? JA, mysigt? JA
  • Norska pöjkar
  • Västkust pöjkar
  • Gottländska pöjkar
  • Som sagt, en jävla massa pöjkar, konstigt? ne (bilar bilar bilar)
  • Dunken
  • Skinkost
  • Härlig person
  • Solstolar som va där, gick sönder, lagades, försvann och vissa kom hem
  • Kolla bilbanan, grymt roligt, grymt kallt, grymt varmt och man blev grymt bränd!
  • Grillkorv
  • Gatebil babe tävling ( mkt naket, väldigt mkt! )
  • Humöret va på topp hos alla ( hmpf tobbe, haha )
  • Leriga fötter, blöta kläder och lite mögellukt i tältet ?
  • Standard: Baja Major
  • Bakfylla
  • Energi Dricka
  • Jakten på toalettrullar
  • Gorillaz - Clint Eastwood ( The head song )
  • 'Våtservett i ögat'
  • Vägen hem: Örebros badhus
Denna helg glömmer jag inte i första taget i alla fall, känner mig lite sleeeten så det blir en tidig kväll för min del.
..
Bilder återkommer jag med!

Next stop ---> Norge

Idag bär det av, vi syns om fyra dar! (tummen upp)

En Het Dag

Igår var "Norge gänget" (- Edvin) och badade i en liten sjö ute vid falla, det va grymt varmt där så dit blir det nog att åka flera gånger!
..
Ja idag har det varit hett ute ;)  inte så värst mycket sol men det är så klibbigt och varmt, Så jag och Erika var idag på banken och växlade lite svenska kronor till Norske Kroner. Jag känner mig så grymt taggad på att åka till Gatebil Festivalen i Norge, känns som att det kommer att bli en helg man verkligen kommer minnas, eller beror väll på, det kanske blir den helgen man inte alls minns någonting av? vem vet.. haha
..
Så på Torsdag kl 9.30 åker Jag, Tobbe, Richard och Erika i Tobbes bil (nylackad och allt) upp till Norge, vi hämtar upp Edvin i oslo sedan bär det av till Gatebil! Vi ska campa i tält och leva på 90 grammare & korv + en hel del dricka, vad för dricka det får de smarta huvudena räkna ut själva, Ja som sagt det blir fyra dagar så jag kommer hem på söndag kväll/natt/måndags morgon ? JA nångång iaf :D
..
Och imorgon ska jag jobba kväll, och sedan jobbar jag inte förens nästa fredag :o oj mer en än veckas ledigt, äre gött eller äre gött, jo det är så himla gött! Jag hoppas på mkt sol nästa vecka, så man kan få lite färg.
..
Men imorgon får vi också lite heders besök av min systers kille Brad P. så grilla det ska vi minsann göra.
..
..sry tobbe har ingen bild på dig..

Äntligen Helg!!

Ja så känns det verkligen för mig, Nu är det helg :) Min helg är måndag  och tisdag, sen blir det jobb i en dag sedan bär det av till Norge med polen gänget, eller tre från "polen gänget" + en utböling. :)
..
Så vad har jag då gjort på min lediga dag, jo jag har göttat mig i solen, fixat parkerings tillståndslapp och nu till kvällen blir det troligtvis att åka och bada med Norge gänget. Fast nu ska jag faktiskt kolla på det senaste true blood avsnittet!
..

Nattbad

Igår var vi hos zaro och grillade. Det var jag, Eddie, Erika och Zaro ofc. vi hade det allmänt trevligt och vi körde leken Ostbågstån, haha! Efter mycket tjat från mig så gick vi och bada runt kl 2. Det var lite kallt men det var ändå skönt. Sedan bar det av hem och jag kom hem ca halv fyra. Det va en härlig sommarnatt!
..
Jag skulle dock upp kl halv sju, så jag har bara sovit 2,5 timmar. Jag gick upp och tog mig till storängen där jag skulle hålla Martin sällskap som p-vakt. Vi slutade där kl tolv och jag hade sett fram emot att gå hem och lägga mig men då ringer det en i min söta mobil som frågar om jag kan hoppa in som vikare nu ikväll, Vilket är rätt bra eftersom jag vill jobba mer, så mitt pass är kl 14-21.15. Och imorgon blir det att jobba delat pass, ca 9.5 timmar. Jag känner att min hjärna behöver sömn, Så som ni troligtvis fattat så blir mina planer för ikväll --> att SOVA.
..
Jag har fått hem mina hängsleshorts nu, och jag gillar dem väldigt mkt!
..

Men ha en fortsatt trevlig dag i den otroliga värmen!!

Summertime And Cleaningtime

Jag har legat och stekt i solen lite, fast brunare har jag ju dock inte blivit! Och nu när det är sådant fint väder så passar det ju så bra att städa huset! hm. Jag känner att jag måste göra det idag, annars blir det inte av på hela veckan! Mamsen & papsen åkte iväg igen ut på deras upptäcktsfärd i landet, så nu är vi ensamma igen. Fast förra gången var jag ju själv men som tur är så är min syster här och räddar mig från ett läskigt hus om nätterna!
..
Ikväll blir det Grill hemma hos Zaro, mys :)
..
Ne men önska mig lycka till, för nu dyker jag ner i dammråttornas land!
..

The Dream

Jag drömde att vi va i ett stort vackert hus, det var klätterväxter och korgstolar ute på en veranda. Det skulle hållas en avskedsmiddag för att en lärare skulle sluta. Läraren var en man och lite skäggig. Solveig (min gamla lärare i verkliga livet) höll i festen och vi dukade fint med servetter och annat. Hon frågade Eddie om hon hade skrivit klart avskedstalet men Eddie hade inte tagit det så seriöst så hon hade inte skrivit något. Det var bara tio minuter kvar tills festen skulle börja och vi va ju tvungna att ha ett tal. Jag blev skit irriterad på Eddie och gav henne 'mördar blicken' och sa: - Men jag får väll skriva ett jävla tal då! så tog jag pappret och gick iväg. Jag tänkte att jag ville vara på ett ställe som gav mig inspiration till att skriva och jag tänkte skriva en dikt. Det var skymning så det va lite mörkt och jag kunde inte sätta mig vart som helst för då skulle jag ju inte se vad jag skrev. Precis vid husets sida fanns en trappa som gick ner mot trädgården och sedan ner till havet. Jag satte mig på trappan för där fanns en lampa som lyste upp. Jag försökte komma på något bra med det var svårt, jag hade ju bara tio minuter på mig och jag kände stressen. jag hörde några små pojkar som stod över mig på en balkong, Jag skrek: Kan ni gå härifrån jag måste få vara själv! De gick, men då kom plötsligt Andreas och sa: - Vart har du min vodka? Jag ska ha den nu.  och helt plötsligt dyker Erika upp och säger: - Ne du ska inte ha vodkan, men den är ändå i min stuga så du kan inte få den. Andreas:- Jaha, men du är skyldig mig massa pengar. Erika: - Jaha men du är skyldig min pappa massa pengar. Och medans de står och små tjafsar så ser jag min chans att smita iväg, för jag måste verkligen ta mig till ett lugnt ställe. Jag gick ner mot stranden och jag satte mig ner. Sanden va mjuk och bredvid mig stod en flaska vodka. Jag började skriva på min dikt och den gick såhär: 'Jag sitter här i sanden, med vodkan i handen'. Jag försökte komma på mer men det gick inte, plötsligt kommer Solveig bakom mig och ser skit förbannad ut. Hon rycker upp mig ur sanden och tar mitt papper. Jag får lite smått panik för jag hade ju inte skrivit klart dikten, och hur bra låter det med att ha om vodka i ett avskedstal. Jag försökte ta papperet ifrån henne för att rädda mig ifrån att bli utskämd inför alla på middagsfesten.
..
Pling Pling så vaknar jag av ett ett sms!
..
Jag älskar att drömma!
..

Men idag blir det att sätta ihop ett pass inför ikväll, lite sent ute kanske men strunt samma, jag jobbar som bäst med lite press. Jag ska hålla i cykel activio som jag tycker är så roligt! Och jag ska ut och övningsköra lite också och så måste jag ringa till min chef på sommarjobbet och kolla upp ett litet missförstånd på mitt schema. Sen är det sånt som märks vad som händer! Jag ville sola, men det är dumma moln!
..
Men ha en bra dag gott folk!

Eclipse

Jag kom nyss hem och kl är ca 00.30 men jag känner mig inte trött kanske för att jag väntar på nått?
..
Eclipse va så grymt bra, jag vill se den om och om igen :D Jag, systrami Anna & Erika vi va ju och åt före och det va sjukt gott!
..
Det har faktiskt varit en toppen dag idag, övningskört har jag också gjort och det gick suveränt! Jag känner att jag måste skärpa till mig och börja satsa på körkortet nu, jag ska anstränga mig så jag kan ta det till hösten. För det känns som att alla runt omkring en får körkort och man känner sig mer och mer handikappad för att man inte kan ta sig någonstans?
..
Så nu jäklar ska jag köra järnet, tut tut!
..

RSS 2.0